Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Moves
Moves er et brand, der landede på den danske modescene som et subbrand til det velkendte brand Minimum. Moves lancerede deres første kollektion i 2015, og siden da har brandet opnået sin egen identitet og dermed mere anerkendelse og popularitet blandt modeelskere. Moves by Minimum har dedikeret sig til en edgy, men feminin stil med fokus på detaljerne. Moves er et brand med en vision om, at ramme sæsonernes trends ved at skabe designs, der følger modebilledet men skiller sig ud ved detaljer, udskæringer, prints og mønstre. 

Moves er alsidighed
Moves sætter sit eget præg på modebilledet ved at skabe unikke styles og samtidig være bevidste om at designe og fremstille styles til overkommelige og budget-venlige priser. Brandet er en eftertragtet linje, da det er en kollektion af high-street styles designet til den modebevidste kvinde, der ønsker at være opdateret på mode og trends. 

Trods denne alsidighed går brandet ikke på kompromis med kvalitet og materialer. Du vil derfor kunne finde styles og designs med et udtryk tilsvarende de større danske modebrands bl.a. brandet Minimum, som Moves udspringer af. Lækre velourkvaliteter, skønne off-shoulder toppe, edgy bukser, feminine skjorter i prints og boheme-inspireret kjoler og hele sæt er kun ganske få af de buzzwords, der omfavner Moves. Farveskalaen spænder vidt, og Moves gør brug af alle dens facetter i deres grafiske print, blomstrede mønstre og klassiske nålestriber.

Moves har undertoner af den skandinaviske femininitet med enkle, klare og lette linjer dog tilføjet et twist af rå og edgy detaljer og kanter.