Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Moves

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Moves by Minimum
Moves by Minimum er et brand, der landede på den danske modescene som et subbrand til det velkendte brand Minimum. Moves by Minimum er et ungt og dynamisk fashion-brand, der rammer plet i deres kollektioner af smukke kjoler, seje nederdele og andet modetøj til priser, der er for alle – især er Moves kendt for deres glimmer kjoler.
  
Moves by Minimum er et sub-brand under hovedmærket Minimum. Minimum blev grundlagt i 1997 i Aarhus og den første kollektion til kvinder kom på markedet 10 år senere. Moves by Minimum blev dannet, da Minimum ønskede en linje til især de yngre kvinder. Moves by Minimum er kendt for at være firstmovers på trends og modetendenser inden for mode. Det er også derfor brandet hedder Moves, som betyder "Bevægelser". Er du vild med de nyeste tendenser og altid at være et skridt foran veninderne, når der kommer til farver, snit og mønstre? Så er Moves by Minimum helt sikkert noget for dig. Du kan se hele vores udvalg af Moves by Minimum her på siden – og når forelsker du dig i en style, sørger vi for at sende den til dig indenfor 1-2 dage.

  
Moves by Minimum lancerede deres første kollektion i 2015, og siden da har brandet opnået sin egen identitet og dermed mere anerkendelse og popularitet blandt modeelskere. Moves by Minimum har dedikeret sig til en edgy, men feminin stil med fokus på detaljerne. Moves er et brand med en vision om, at ramme sæsonernes trends ved at skabe designs, der følger modebilledet men skiller sig ud ved detaljer, udskæringer, prints og mønstre. 
  
Moves er alsidighed
Moves sætter sit eget præg på modebilledet ved at skabe unikke styles og samtidig være bevidste om at designe og fremstille styles til overkommelige og budget-venlige priser. Brandet er en eftertragtet linje, da det er en kollektion af high-street styles designet til den modebevidste kvinde, der ønsker at være opdateret på mode og trends. 
  
Trods denne alsidighed går brandet ikke på kompromis med kvalitet og materialer. Du vil derfor kunne finde styles og designs med et udtryk tilsvarende de større danske modebrands bl.a. brandet Minimum, som Moves udspringer af. Lækre velourkvaliteter, skønne off-shoulder toppe, edgy bukser, feminine skjorter i prints og boheme-inspireret kjoler og hele sæt er kun ganske få af de buzzwords, der omfavner Moves. Farveskalaen spænder vidt, og Moves gør brug af alle dens facetter i deres grafiske print, blomstrede mønstre og klassiske nålestriber. En Moves by Minimum kjole, Moves by Minimum nederdel eller en Moves by Minimum glimmerkjole? Uanset dit valg, kan du finde det her. 
  
Moves har undertoner af den skandinaviske femininitet med enkle, klare og lette linjer dog tilføjet et twist af rå og edgy detaljer og kanter.