Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik BYT OG RETURNÉR I MESSAGE BUTIKKER
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik BYT OG RETURNÉR I MESSAGE BUTIKKER
Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Pico Copenhagen
Med sine ultra feminine karakteristika og overdådige detaljer, er Pico et brand der formår at henvende sig til den modebevidste kvinde på bedste vis. Pico Copenhagen er et dansk accessorie brand der har specialiseret sig i smukke accessories prydet med særlige, feminine detaljer. Pico accessories emmer af femininitet og følger tidens største trends og tendenser hvad angår accessories, hvilket gør Pico Copenhagen til et foretrukket brand af mange kvinder. Pico Copenhagen formår ikke kun at designe tidssvarende accessories, men også accessories til kvinder til fordelagtige priser. Hos MESSAGE finder du et spændende og varierende udvalg af smukke Pico accessories, der afspejler de største trends på den internationale modescene. 

 

Pico til hverdag og fest 
Smukke, iøjnefaldende accessories har for alvor vundet indpas i modebranchen, uanset om de bruges til hverdag eller til fest. Et par Pico strømper med glimmer eller et par Pico strømper med print kan tilføje den sidste finish til dit hverdagslook, ligesom en Pico hårklemme eller et Pico hårspænde kan fuldende dit hverdagslook præcist som du ønsker det. Pico accessories variere sæson efter sæson i farver, udtryk og finurlige detaljer, hvilket garantere dig, at du altid kan pifte dit hverdagslook op med Pico smykker, Pico hårklemmer eller Pico strømper. Ønsker du at tilføre det sidste glamour til dit festlook, er Pico med sikkerhed dit go-to brand uanset om du mangler et feminint smykke, et par festlige glimmerstrømper eller et trendy hårspænde. Sæt et par Pico glimmerstrømper i stiletten eller et farverigt glimmerspænde fra Pico i håret, du vil med garanti skabe blikfang når du træder ind i rummet. Ønsker du et mere klassisk festlook, kan du tone dit outfit i den ønskede retning med smukke Pico smykker i form af en Pico halskæde, et par Pico øreringe eller et Pico armbånd. Pico øreringene fås i mange designs, og afhængig af sæsonen vil du kunne finde eksempelvis lange Pico øreringe, Pico studs og Pico hoops. Mulighederne er mange for at pifte både hverdagslooket og festlooket op med Pico accessories, og det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Pico Materialer
Smykkerne fra Pico er primært belagt med gulddoublé, hvilket er den stærkeste legering man kan lave, når ikke der er tale om massivt guld. Gulddoublé er en base af messing med et tykt lag guld over, og denne legering er dyrere end eksempelvis sterlingsølv. Pico Copenhagen anvender messing eller sterlingsølv til alle deres produkter, hvor mindre produkter fra Pico altid er sterlingsølv og større produkter fra Pico som armbånd er belagt med messing. Pico Copenhagen går ikke på kompromis med designet, og Pico krystallerne er for det meste swarovski, da de har en smuk facettering. Enkelte gange benytter Pico Copenhagen dog zirkoner til Pico smykker og Pico hårpynt. Ingen af Pico Copenhagen smykkerne indeholder nikkel. 

 


Pico hos MESSAGE

Vi er hos MESSAGE stolte forhandlere af det danske accessorie brand Pico Copenhagen. Vi bestræber os på hele tiden at et varierende og spændende udvalg af smykker fra Pico, hårspænder fra Pico og strømper fra Pico. På den måde kan du sæson efter sæson finde tidssvarende Pico accessories hos MESSAGE, der tilfører femininitet og elegance til ethvert look. Pico strømper er et must-have i garderoben, ligesom Pico smykker og Pico hårpynt. Udvalget af smukke Pico Copenhagen accessories indeholder både neutrale accessories i afdæmpede farver og prints, ligesom der alt afhængig af sæsonen og modens trends vil være Pico Copenhagen tilbehør i karakteristiske og iøjnefaldende farver. Udvalget af Pico smykker vil variere mellem Pico guldsmykker og Pico sølvsmykker, så du uanset præference kan finde et Pico Copenhagen smykke efter lige præcis din smag. Gå på opdagelse i det spændende udvalg af Pico Copenhagen accessories ved MESSAGE og find dine nye uundværlige Pico accessories.