Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK

Silfen Studio

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Silfen Studio
Vi byder velkommen til endnu et accessories brand i MESSAGEs univers; Daniel Silfen.

Daniel Silfen blev grundlagt i 2013, og med et solidt bagland, der står bag designvirksomheden, Adax, er Daniel Silfen et stærkt accessories brand.

Sortimentet fra Silfen Studio består hovedsagligt af tasker i stilrene modeller. Høj kvalitet, rummelighed og funktionalitet er nøgleordene i sortimentet. Dertil er det fordelagtige priser, så piger, én taske behøver ikke at være nok!

Brandets ambition er at skabe kollektioner, der hver især har en rød tråd karakteriseret gennem udvalgte farver og materialer, men som samtidig hænger sammen i det store hele. Silfen Studio er et univers af legende farver, som udvikles sæson efter sæson, og som udtrykker brandets energi.

Daniel Silfen - Målgruppe
Målgruppen for de fantastiske tasker er først og fremmest stilbevidste, selvsikre og modige kvinder, der tør lege med farverne. Det er kvinder, der ved, at prikken over i’et er en fantastisk taske. Det er en kvinde, der har (mange) forskellige tasker, hvorigennem hun hver dag kan tilføre sin personlige stil et nyt udtryk igennem forskellige tasker. Det er en kvinde, der påskønner at en taske ikke kun er praktisk – men også yderst lækker og stilet.

Silfen Studio sortiment
Daniel Silfen byder hovedsagligt på tasker, der er både funktionelle og stilrene, til fordelagtige priser. Dertil er der også matchende punge i serien, så du kan fuldende looket.

Særligt kendt er Daniel Silfen på taskemodellerne, Katrine, Emma og Holly. Disse er feminine og trendy tasker, fremstillet i lækker læder eller ruskind. Med flere rum og et cool look, er taskerne både praktiske og trendy.

Derudover spænder sortimentet fra Daniel Silfen over styles som rygsække, clutches, punge, crossbodys, rejsetasker, bæltetasker og arbejdstasker. Udgangspunktet for Silfen Studio styles er, at de kan repræsenteres som et mix af en hverdagstaske og en festtaske. Dertil udvikles taskemodellerne og nyfortolkes fra sæson til sæson. 

Daniel Silfen stræber efter, at tasken skal være en del af dit hverdagsoutfit, og med de forskellige tasker fra Daniel Silfens sortiment, kan du nemt tilføre din personlige stil et nyt og farverigt udtryk. 

Se alle Daniel Silfen tasker her.

Silfen Studio hos MESSAGE
Hos MESSAGE ved vi hvor vigtig tasken er, og hvordan den kan fuldende dit look – og vi er vilde med Daniel Silfen taskerne! Vi skifter sortimentet ud, så det passer med sæsonen og de nyeste designs fra Daniel Silfen.

 

Ikke så vild med looket? Så bliv fristet af alle vores tasker her.