Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Sui Ava

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Sui Ava – Sæt farve på hverdagen
Sui Avas accessories tilsætter en masse farve, liv og underfundighed til hverdagen. Hvert hårspænde, hårklemme og hårbøjle er et frisk pust med masser af inspiration fra de vilde 90’er, de glitrende 80’er og de farverige 70’ere. Med hårklemmer, hårbøjler og en masse andet accessorie fra Sui Ava kan du altid gøre dine outfits lidt mere feminine, festlige og eventyrlige. Sui Ava laver fashionable accessories til overskuelige priser, så du kan udskifte dine smukke accessories lige så tit, du ønsker. 
Sui Ava er grundlagt i 2017 og er opkaldt efter ejerens to døtre Sui og Ava. Sui Ava satser på at ramme kreative og finurlige tendenser i modebilledet og altid være med på selv den vildeste ide -samtidig laver de også klassiske hårspænder og hårklemmer, der kan bruges i et mere tidløst og klassisk design. Sui Ava er et nysgerrigt og legende brand fyldt med en masse smykke accessories i utallige smukke farver og udgaver. Med et hårspænde eller en hårklemme fra Sui Ava kan du altid tilsætte en masse personlighed samt fashion-statements til dit daglige outfit eller pifte den lille sorte kjole op med et smukt og sprudlende smykke. 
Sui Ava har fingeren på pulsen og producerer de accossories, der rører på sig lige nu og her. Om det er den perfekte bøllehat til festivalsæsonen eller smukke tassel-øreringe, der kan fornøje alle dancing queens, så kan du være sikker på, at Sui Ava er med på moden. 

 

Unikke accessories til alle kvinder
Sui Ava laver både smukke hårspænder, farverige hårklemmer, feminine elastikker, lækre bøllehatte og scrunchies. Alle styles laves i nedtonede farver, i smukke klasssiske perler eller i vilde og spraglede farver. Du kan altid finde trendy accessories til din hverdag og til din lørdag aften hos Sui Ava. Sui Ava har en eventyrlig tilgang til deres accessories – frem for at følge moden, så starter de moden. Hos Sui Ava finder du altid de nyeste tendenser inden for accessories - om det er et smukt perle hårspænde eller en farverig hårklemme med flunkende rhinsten, så finder du et stort udvalg af opfindsomme hårspænder, hårklemmer og alverdens andre betagende accessories hos Sui Ava. 

 

More is more – overdådige hårsmykker
Hos Sui Ava er desto mere jo bedre. Pryd dig med et væld af smukke hårspænder og hårklemmer for et helt unikt look, der leger med dine omgivelsers sanser. Sui Ava laver klassiske hårklemmer og hårspænder i opsigtsvækkende farver og faconer. Du kan både få henrivende hårspænder i smukke klare og farvede krystaller samt store hårklemmer med et smukt rhinstensmønster. Du finder ligeledes lækre retro hårklemmer i de smukkeste 70’er farver – et match til dit indre flower child.  Bliver det lidt for meget af det gode, så kan du gå med Sui Avas lækre ”mini” udgave af deres hårklemmer. Et sikkert valg til dig, der også går ind for talemåden ”Less is more”.
Sui Ava forhandles hos MESSAGE både online og i alle vores butikker. Så se det store udvalg af Sui Avas smukke hårklemmer, feminine hårspænder og farverige accessories hos enten Message.dk eller i en af vores butikker i hele landet.