Velkommen til klassikerne fra vores go-to mærke, Global Funk.

Global Funk er til tirsdag morgen og til lørdag aften. Det spænder bredt fra hverdagens can't-live-without-it til party must-haves. Global Funk jeans er rebelske og sjove, og kan nemt gå fra hverdag til fest. Deres signatur fits inkluderer skinny og slim - og high, mid og regular waist i alverdens vaske. Med et par Global Funk jeans er du sikret en favorit jean, du vender tilbage til.
 

KLASSIKER 1: MOM-Jeans

Den nye klassiker Burma Mom jeans er kommet for at blive. Med sin høje talje og benene plantet i 90’erne, sikrer dette fit dig et trendy hverdagslook

KLASSIKER 2: ONE

 ONE er en signatur jean i en lækker bomuldskvalitet. Du vil elske ONE, da den er en skinny jean med MASSER af stretch - hvorfor den er meget behagelig at have på. ONE er højtaljet med fuld længde. Brug ONE til hverdag med en basic tee og sneaks, eller til fest med en blondetop og stiletter.

KLASSIKER 3: IMPORT

IMPORT er en lækker quiltet bomberjakke fra Global Funk - perfekt som overgangsjakke både forår og efterår. Jakken er vatteret og har en diskret ribkant ved ærmerne, ved kraven og ved jakkens bund. Bomberjakker har vist sig at være en genganger sæson efter sæson. Jakkens oversize look kan med fordel sættes sammen med hvide sneakers og skinny jeans. 

KLASSIKER 4: TANSA

Tansa skirt er en lækker nederdel fra Global Funk i imiteret ruskind. Nederdelen har en pasform, der er god til alle kropsformer. Den har elastik i taljen og meget behagelig at have på. Gå fra hverdag til fest med dette skirt på ingen tid.