Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

T-shirts til kvinder
Hos MESSAGE finder du altid et stort sortiment af t-shirts i flere forskellige pasformer samt farver og prints - derfor kan du altid være sikker på at finde en t-shirt, som falder i din smag. Blandt MESSAGEs udvalg af t-shirts til damer, finder du alt fra t-shirts med pufærmer og smock til statement t-shirts med tryk eller print. Hos MESSAGE kan man altid finde sæsonens sidste nye trend, og dette gælder selvfølgelig også blandt udvalget af t-shirts. Trends varierer fra sæson til sæson og du vil kunne falde over trend-betonede t-shirts i eksempelvis tye dye, neon, pufærmer eller crop tops.
En t-shirt er en meget alsidig beklædningsdel og mange har flere forskellige udgaver af t-shirts i deres garderobe. Basic t-shirts er et must-have for alle kvinder, da disse t-shirts er perfekt at style med en trendy nederdel i print eller et par jeans. Skal t-shirten til gengæld være den beklædningsdel, som skaber blikfang, kan man med fordel købe en statement t-shirt eller en t-shirt med tryk – MESSAGEs udvalg af statement t-shirts fås blandt andet fra brands såsom mbyM, NA-KD, Moves, Frakment og A-VIEW. 

   

Pasform
T-shirts til damer fås i mange forskellige udgaver, hvorfor de kan anvendes til både hverdag og fest, alt efter hvilken model man har på. Hos MESSAGE har vi et bredt udvalg af t-shirts, da vi ved vores kunder har forskellige præferencer, når det kommer til dens pasform og look. MESSAGE har derfor t-shirts i oversized pasform, løs pasform og figursyet pasform samt t-shirts med både rund hals og V-hals. En t-shirt skal være af god kvalitet samt være behagelig at have på og MESSAGE har derfor et udvalg af lækre basic t-shirts fra ”mbyM Gogreen” kollektionen i enten en blød modal- og elastankvalitet eller lyocellkvalitet. Disse t-shirts er en fast del af MESSAGE sortiment blandt t-shirts og kan altså findes året rundt – ligeledes kører MESSAGE et tilbud på disse basic t-shirts, der hedder ”2 for 300 kr.”, så du kan få basic t-shirts i god kvalitet året rundt.     

   

Sæsonbetonede t-shirts
T-shirten er en sikker vinder i garderoben og kan med fordel anvendes hele året rundt gennem alle sæsoner. Om sommeren og foråret kan en T-shirt i en tynd kvalitet og eller luftig kvalitet bruges under kjoler, til en nederdel eller et par shorts. Om vinteren og efteråret kan en t-shirt bruges under en sweater eller en cardigan – gerne i en tykkere og varmere kvalitet og eksempelvis med en lille turtleneck til de kolde vinterdage. Basic t-shirts går aldrig rigtigt af mode og kan ligeledes bruges sæson efter sæson – så hvis du vil sikre dig en garderobe med anvendelige t-shirts, som kan bruges uanset årstid, så er en basic t-shirt en sikker vinder.