Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Skandinavisk minimalisme 
Daniel Silfen er et dansk brand, der blev etableret i 2013. Siden da, er Daniel Silfen blevet et anerkendt accessories brand, der gang på gang formår at levere fashion-items, der emmer af minimalisme, elegance og god kvalitet. Daniel Silfen har altid haft interesse for salg og ikke mindst design, hvilket har resulteret i det succesfulde brand, der i dag leverer tasker, punge og accessories til modebevidste kvinder. Særligt karakteristisk for Daniel Silfen er, at den personlige drivfaktor bag det danske brand ligger i selve designprocessen; fra idé til færdigt produkt. Grundlægger, Daniel Silfen, lægger stor vægt på, at brandet repræsenterer høj kvalitet, solidt og godt håndværk samt stilfulde designs til fordelagtige priser. Sortimentet fra Daniel Silfen indebærer punge, cross body tasker, skuldertasker og lækre accessories, der som oftest udarbejdes i lækre skindkvaliteter og ruskind, hvorfor der med garanti kan findes et Daniel Silfen produkt til enhver smag. 

Daniel Silfen hos MESSAGE
Hos MESSAGE forhandles et bredt udvalg af kvalitetstasker fra Daniel Silfen. Udvalget byder på alt fra små feminine punge i ruskind til rummelige dametasker i ruskind og læder. Er du på udkig efter en lille gå-i-byen taske, er Daniel Silfen Katrine tasken en oplagt mulighed. Denne taske kan rumme de mest nødvendige små ting, når du skal ud med veninderne. Ønskes lidt mere plads, er Emma tasken fra Daniel Silfen et godt bud, hvilket gør den anvendelig både til hverdag og fest. Er du derimod på udkig efter en taske, der kan rumme stort set alle dine personlige favoritter, er Daniel Silfen Holly tasken det perfekte valg. Holly tasken er rummelig, og har flere rum i forskellige størrelser, så du kan holde styr på dine personlige ejendele. Fælles for både Katrine tasken, Emma tasken og Holly tasken er et minimalistisk og klassisk design, hvor det egentlig blot er størrelsen der adskiller de tre modeller. Taskerne fra Daniel Silfen fås i forskellige materialer som blandt andet læder og ruskind, og udvalget byder ligeledes på tasker i forskellige farver. Med andre ord kan du hos MESSAGE finde en Daniel Silfen taske til enhver lejlighed. 

Holly - New Girl in Town 

En taske er et af de fashion-items, der kan fuldende ethvert look og pifte ethvert outfit op. Hvad end du søger en tidløs, klassisk skuldertaske i sort læder eller en modig, farverig crossover taske i ruskind, er der en Daniel Silfen taske til dig. Selvom moden er i konstant forandring, går det aldrig af mode med en klassisk dametaske i et lækkert materiale, og netop derfor er Daniel Silfen taskerne blevet så populære på så kort tid. Daniel Silfen Holly tasken bliver med sit sofistikerede design og sin rummelighed hurtigt en favorit i din garderobe. Holly tasken kan både bruges som crossbody taske, skuldertaske og håndtaske grundet de forskellige remme der sidder på tasken, og dette giver dig uendelige muligheder for at bruge Holly tasken fra Daniel Silfen på forskellige måder og til forskellige outfits. Holly er ligeledes oplagt både til hverdag og fest, hvor du med stil kan have dine personlige ejendele med på farten. For et stilet og elegant look, er Holly tasken i sort læder oplagt, men ønsker du derimod et modigt og farverigt look, kan du vælge Holly i rød, lilla eller grøn ruskind. Gå på opdagelse i udvalget af Daniel Silfen Holly tasker hos MESSAGE og find din nye favorit.