Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

NORR by Erbs/Erbs Denmarks stil
Hvad end du er på udkig efter en ny kjole, bodystocking eller taske, kan du finde det i NORR by Erbs flotte udvalg. Erbs styles rækker over mange stilarter, og du kan derfor mikse og matche. Erbs er kendt for blonder i mange flotte mønstre, der passer til enhver kvinde, der ønsker at tilføje til ekstra kvalitet og krydderi til sit look. Hertil har Erbs udvidet deres sortiment med feminine og elegante tasker, der fuldender dit look.

NORR by Erbs/Erbs Denmark – feminint og elegant dansk brand
NORR by Erbs er et dansk designet brand, der henvender sig til den feminine og kvalitetsbevidste pige – der også ønsker et stilrent look med kant.
Erbs har både smykker og tasker i deres kollektion. Dertil er Erbs kendt for deres flotte og velsiddende bodystockings og toppe, lavet i feminine blonder. Disse styles har de omdannet og lavet de fineste kjoler ud af. Festkjoler, blondekjoler og, evt. med en blazer, hverdagskjoler.
En Erbs Denmark taske er meget feminin i sit udtryk. Dog er der detaljer, der gør at tasken fremstår mere rå. Dette kommer til udtryk i form af rå detaljer, såsom kæder og låse. Erbs Denmark har fingeren på pulsen, og derfor følger deres flotte udvalg altid den nyeste mode.

   

MESSAGEs udvalg af Erbs tasker
Hos MESSAGE går vi meget op i at følge moden og have fingeren på puls, så vi sikrer, at vores sortiment er opdateret, når du shopper hos os. Vores udvalg af NORR by Erbs/Erbs Denmark afspejler tidens tendenser; tasker, bodystockings, blondetoppe, fine festkjoler og meget mere. Sortimentet sikrer dig, at du kan føle dig kvindelig både til hverdag og fest.