Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Nordiske noter med kant
Just Female emmer af nordisk elegance og femininitet, og modebrandet er blevet anderkendt på den internationale modescene. Kollektionerne fra Just Female forener de skandinaviske linjer med sofistikerede designitems, ligesom Just Female eksperimentere med feminine prints og smukke farver. De årlige kollektioner fra Just Female er spækket med overdådige ready-to-wear items, der kan styles på mange spændende måder, og danne et helt personligt look fra person til person. 

Tidløst og uovertruffen design
Frakken er et uundgåeligt fashionitem, der kan fuldende ethvert outfit. En frakke fra Just Female er skabt med øje for detaljen, og materialerne er nøje udvalgte så frakken er behagelig at have på og holder i lang tid. En Just Female frakke afspejler brandets skandinaviske rødder i form af minimalisme, karaktertræk og design, hvilket betyder at Just Female frakken er tidløs og holdbar. Kollektionerne bærer præg af klassiske frakker der kan bruges til enhver lejlighed, og mere trendy frakker til den modige og modebevidste kvinde der søger sæsonens nye trends og tendenser. Fælles for frakkerne fra Just Female er dog det uovertrufne design, hvor både dobbeltradede frakker, lange frakker og korte frakker kan sætte prikken over i’et ved ethvert outfit.

Kvalitet og design går hånd i hånd
Just Female frakkerne er alle skabt ud fra samme designfilosofi, hvor gode materialer, uovertruffen design og farver danner grundlag for resultaterne. Udvalget fra Just Female indebære langærmede frakker i klassiske snit. Frakkerne er fremstillet i materialer som uld og bomuld, hvilket er behageligt at bære og som holder i lang tid. Designteamet bag Just Female har hele tiden en finger på pulsen i forhold til nye trends og tendenser, og der gås aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller designet af frakkerne fra Just Female. Dette sikrer dig et stykke overtøj, der er trendy i nuet men samtidig moderne om længere tid. Frakkerne fra Just Female varierer i længde, materiale, farve og design, og hos MESSAGE forhandles et varierende udvalg af frakker fra det danske modebrand. 

Beklædningsgenstand med historie
Frakken er blevet båret i århundrede, og har i mange år været en formel beklædning der skulle give status, eller har fungeret som en del af en profession. Tilbage i 1600-tallet blev frakken designet i forskellige variationer til forskellige samfundsklasser, og materialevalg, farve og snit adskilte frakkerne fra hinanden. De fleste frakker var i mange år dobbeltradede, men i dag fås frakken både dobbeltradet og enkeltraded. I nyere og mere moderne tid er frakkerne blevet kortere og nogle stopper over knæet, fælles er dog at alle er langærmede frakker ofte fremstillet i tykkere materialer som uld, så de kan bruges udendørs året rundt. Frakken har altid haft en afgørende betydning, og hos MESSAGE finder du et bredt udvalg af frakker fra Just Female og andre brands.