Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Den klassiske
Jakken har altid haft en stor betydning i modebranchen, og er blevet designet i et hav af forskellige variationer. Designere har verden over altid formået at sætte deres helt eget præg på den klassiske jakke, hvor materialer, detaljer og længder kan adskille de forskellige jakker fra hinanden. Den klassiske jakke går aldrig af mode, og netop denne jakke er et absolut must-have i enhver kvindes garderobe. Af klassiske jakker kan nævnes trenchcoaten, blazeren, den lange jakke eller en kort jakke i sofistikerede materialer. Fællesnævneren for alle jakkerne er, at de ofte har lange ærmer, lukkes foran og er karakteriseret ved simple, feminine detaljer. Den klassiske jakke er oplagt til festlige begivenheder, business looket eller som en backup i garderoben. Udvalget af klassiske jakker fra Just Female varierer sæson efter sæson, så de både afspejler tidens trends og er tidløse.

Den rå
Ligesom den klassiske jakke altid har haft en stor betydning i modebranchen, har den rå og trendy jakke også altid været en favorit. Den rå jakke omfatter blandt andet læderjakker, bikerjakker, denimjakker og bomberjackets, hvor materialer og detaljer adskiller de forskellige jakkemodeller fra hinanden. Læderjakken er tidløs og holder i mange år, og netop denne jakke kan tilføre et råt og feminint udtryk på samme tid. Læderjakkerne fra Just Female er fremstillet i blød skind, der bliver smukkere med tiden. Bikerjakken fremstilles ofte i læder og ruskind, og karakteristisk for denne jakke er samtidig, at den ofte er dekoreret med rå nitter, grove lynlåse og tydelige syninger. Bikerjakken giver kant til det feminine look, hvilket er en af grundende til den er så populær. Denimjakker kan have vidt forskellige udtryk alt efter hvordan den er vasket, hvor slidt looket er og om den er oversize eller slim fit. Uanset hvilken type rå jakke der foretrækkes, formår Just Female at designe rå jakker af særligt god kvalitet.

Den farverige 
Særligt de seneste år har farver og iøjnefaldende prints fået en helt ny betydning, og designere verden over eksperimentere med nye farvekombinationer og prints hele tiden. Derfor har jakken for alvor fået en anden betydning for enhver kvindes outfit. En farverig jakke kan pifte ethvert outfit op, og skabe en fin kontrast til det sorte outfit. For de modige, kan en jakke med print fuldende det helt rigtige outfit. Just Female designer farverige jakker sæson efter sæson, hvilket betyder, at jakkernes farve afspejler de farver der dominerer modebilledet. 

Skandinavisk design
Just Female har proportioneret sig som en anerkendt aktør i modebranchen, og modetøjet forhandles flere steder internationalt. De stilrene skandinaviske linjer skinner igennem hvert enkelt kollektion, hvor tøjet komplementerer hinanden på bedste vis. Modetøjet fra Just Female kan styles på mange måder, hvilket giver dig mulighed for, at sætte dit eget personlige præg på modetøjet fra Just Female. Det danske modebrand går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design, og hos MESSAGE finder du et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra Just Female.