Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Lacoste
Lacoste er et verdenskendt, fransk tøjfirma med rødder tilbage til 1933, hvor tennisspilleren René Lacoste grundlagde brandet. Lacostes varemærke er den ikoniske krokodille, der som logo pryder både tøj og sko. Lacoste har en enkel tilgang til design og baserer deres produkter på en sofistikeret kerne af eksklusive materialer. 

Lacoste har i mange år været kendt for den klassiske, hvide tennissko samt andre sportsrelaterede designs. I dag har den hvide tennissko gennemgået en nyfortolkning og har fundet sin nye storhedstid som den super lækre, velkendte hvide sneakers. Hos MESSAGE er Lacoste netop repræsenteret via denne trendaktuelle, hvide sneakers, hvor pasform og design er under konstant fornyelse med en ambition om at skabe unikke designs i lækre kvaliteter, hvor der ikke gåes på kompromis med pasform og komfort. 

Skab stil med sneakers
Sneakers er moderigtige og anvendelige. Lacoste sneakers er derfor et stilfuldt valg af fodtøj, der kan skabe et casual look, men også give et stilet og klassisk udtryk. De hvide sneakers er alsidige og kan derfor styles til både suitpants og en blazer for et klassisk look, mens jeans og en basistop giver dit outfit et casual touch. Tag en læderjakke over, og du har et fuldendt look. Lacoste er synonym med kvalitet, der er præget af fransk skrædderhåndværk og udsøgte materialer. De hvide sneakers fremstilles i mange, forskellige designs, så du har mulighed for at vælge lige netop din favorit. De lækre skindkvaliteter, de feminine detaljer og det fede logo gør, at Lacoste brandet er et musthave i enhver garderobe, især hvad angår sneakers.