Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Lé Mosch Hårbøjler
Hvem kan modstå flotte hårbøjler, der holder styr på håret samtidig med at du ser cool ud? Det kan vi i hvert fald ikke. Le Mosch hårbøjler er flotte hårbøjler til piger og kvinder, der giver det sidste pift til outfittet.

   
Brandet Lé Mosch leverer accessories til kvinder, og især hårbøjlerne er et hit. De gør meget ud af at få de sidste nye farver og tendenser ind, så du altid kan være sikker på, at være med på det nyeste. Udover de mange farver, bruger Lé Mosch også flere materialer i deres hårbøjler – materialer, såsom bomuld, velour, polyester og blonder. Hovedsagligt findes 4 designs af Lé Mosch hårbøjler: hårbøjle med knude på toppen, hårbøjle med snoning på toppen, hårbøjle med flet i siden samt hårbøjle med sløjfer.
   
Elegante hårbøjler
De elegante hårbøjler fra Lé Mosch fås i flere smukke farver og designs, så de lige netop kan afspejle det look du ønsker at skabe. Du kan bruge dem til både jeans, kjoler, festlige lejligheder, bryllup, galla, konfirmation og mange andre begivenheder. Hårbøjlerne er både til hverdag og til fest.

  
Alle hårbøjler fra Lé Mosch er produceret i plastic med stof rundt om. Mange hårbøjler har en tendens til at stramme bag ørerne, så man ikke kan holde ud at have dem på i længere tid. Hos Lé Mosch har de dog haft fokus på at ved deres designs kan man tilpasse bøjlen til den enkelte; derfor kan bøjlen udvides, så den ikke strammer bag ørerne og giver hovedpine. Dertil kan man sagtens bøje hårbøjlen rundt, så den bliver udvidet.

   

Lé Mosch hårbøjler - Kan bruges til alt
Skal du til bryllupsfest, studenterfest eller til middag med familien? Hårbøjlen kan bruges til alt. Sæt håret op og tag en hårbøjle på for et perfekt look til den elegante fest - eller brug til hverdag med en chunky strik, jeans og sandaler, når du er ude efter et cool casual look. Perfekt til når man ikke orker at sætte håret inden skole eller arbejde. Er du typen, der er forfalden til den lille sorte kjole, kan en hårbøjle pynte meget.

Hvad med det fedtede hår til festival? En knold bliver hurtigt piftet op med en smuk hårbøjle med print. Rock festivalpladsen med en cool hårbøjle fra Lé Mosch.

 

Lé Mosch hos MESSAGE

Lé Mosch hårbøjler vil variere i sortimentet hos MESSAGE, så vi altid kan sørge for, at du kan finde de nyeste styles.