Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Nyt brand hos MESSAGE - Leveté Room
Leveté Room brandet blev etableret tilbage i 2018 hvor deres første kollektion udkom. Leveté Room stræber efter at producere smukt, moderne og tidløst tøj, til kvinden, som ønsker en klassisk og chic garderobe, der kan anvendes sæson efter sæson. Leveté Room kreerer feminine og smukke styles, i eksklusive kvaliteter med øje for detaljer og snit, som følger tidens tendenser. Deres kollektioner indeholder alt fra bukser, kjoler, strik, nederdele og basis varer såsom toppe og t-shirts i eksklusive kvaliteter.  

 

Leveté Rooms kollektioner er tidløse  
Leveté Room er ikke bange for at skille sig ud, hvilket ses helt tydeligt, når man ser på brandets kreationer. Leveté Room lader sig inspirere af både herre- og dametøj. Brandet er altså ikke bange for at inddrage elementer fra den klassiske herregarderobe, når de kreerer deres kollektioner. Den maskuline kant kombineres med feminine snit, farver og materialer, som giver et elegant og klassisk udtryk. 

 

Leveté Room kan bruges til hverdag og fest
Du kan med fordel anvende de forskellige styles fra Leveté Room til både hverdag og fest. Ønsker du et klassisk og casual look på eksempelvis arbejde, kan du sammensætte en klassisk suit buks med en af Leveté Rooms basis overdele og et par sneaks, for at give dit outfit et mere casual look. Skal du til fest, kan du med fordel hoppe i en af Leveté Rooms elegante kjoler i et smukt prints, et klassisk suit eller en smuk blondetop. Style dit fest-outfit med et par stiletter, en clutch og et par iøjefaldende øreringe, for et eksklusivt og festligt look.