Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Skandinavisk femininitet og elegance
Neo Noir er et dansk modebrand, der passioneret arbejder med en finger på pulsen for hele tiden at kunne levere trendy modetøj til kvinder. Tøjet udspringer fra tidens hotteste trends og er super anvendeligt, hvilket betyder det nemt kan styles til alle anledninger. Designteamet bag Neo Noir kræser ekstra om hvert enkelt detalje på tøjet og udvælger nøje materialerne, hvilket tydeligt skinner igennem kollektionerne. Neo Noir tøj emmer af femininitet, og har tydelige associationer til de skandinaviske rødder. Netop de skandinaviske rødder kommer til udtryk ved de klassiske designs og skarpe linjer, som Neo Noir er særligt kendte for. Sofistikerede blonder, bløde materialer, feminine farver og prints komplementerer kollektionerne og hvert enkelt style, hvilket gør at modetøjet til kvinder fra Neo Noir kan bruges både til hverdag og fest.

    

Buksedragter fra Neo Noir
Buksedragten er blevet en absolut best-seller fra Neo Noir, grundet den lækre pasform og det klassiske snit. Særligt karakteristisk for buksedragterne fra Neo Noir er, at de er syet sammen med en lille syning foran, hvilket betyder man ikke skal klædes helt af, hvis man skal på toilettet. Den lille syning gør samtidig, at buksedragten fra Neo Noir falder flot og egentlig ligner to dele frem for én. Neo Noir buksedragten fås med både korte og lange ærmer, og med både lange og korte ben. På den måde er der en buksedragt til enhver lejlighed, og stylingen kan tone outfittet enten op eller ned.

  

Den feminine
Buksedragterne fra Neo Noir varierer meget i udtryk grundet de forskellige farver og materialer. Den feminine buksedragt prydet med sofistikerede blonder emmer af elegance, og kan med fordel bruges til fest. En jumpsuit til kvinder med feminine detaljer kan styles på mange måder, og ved at tilføre de rette accessories til buksedragten, kan outfittet tones i forskellige retninger. Den langærmede blonde buksedragt med transparent blonde foroven kan styles med et par højhælede støvler og feminine smykker. Ønskes et mere ungt og friskt look, kan en kortærmet blonde buksedragt styles med et par høje hæle og en cross-body bag. Af feminine jumpsuits fra Neo Noir kan også nævnes stropløse buksedragter og buksedragter med V-udskæring, og hos MESSAGE finder du et bredt udvalg af feminine jumpsuits fra Neo Noir.

     

Den klassiske 
Neo Noir forener på magisk vis de feminine toner med det klassiske, og det betyder af udvalget af buksedragter fra Neo Noir også byder på de mere anvendelige og elegante buksedragter. Den klassiske buksedragt er ofte fremstillet i neutrale farver og simple designs, og kan med fordel bruges til hverdag. Udvalget af klassiske jumpsuits byder både på både kortærmede og langærmede, og benlængden på buksedragterne varierer sæson efter sæson. For et casual og afslappet look kan en klassisk Neo Noir buksedragt styles med et par smarte sneakers og en lækker taske, og ved at tilføje dine favorit smykker kan looket hurtigt få et personligt præg. Uanset hvilken type buksedragt du er på udkig efter, kan du finde et stort udvalg af jumpsuits fra Neo Noir her på siden.