Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Nunoo Alimakka tasken
Nunoo Alimakka tasken er en af modebranchens hotteste trends. Tasken med de mange detaljer og muligheder er blevet et sikkert valg hos mange kvinder – og vi forstår godt hvorfor! Nunoo Alimakka tasken er meget funktionel med de mange rum og de fine detaljer tasken besidder. De to mest populære udgaver er Nunoo Alimakka i sort ruskind og Nunoo Alimakka i sort vasket skind. Begge er prydet med de fineste lynlåse og nitter.
   
Nunoo Alimakka tasken i vasket skind er syet sammen og herefter vasket i en vaskemaskine, for at give Alimakka tasken et råt og trendy look. Tasken er lavet i en lækker læderkvalitet, hvilket gør at tasken kan holde i mange år. På grund af denne vaskning af tasken, bliver sølvfarven på lynlåsene, nitter og spænder med tiden slidt af. Dette er ikke en reklamation, men alm. slitage, og giver kun tasken et cool patineret look.
  
Designet på Alimakka tasken er tidløst, ligesom de fine detaljer er nøje gennemtænkt med fokus på anvendelse og funktion. Nunoo Alimakka tasken er derfor oftest holdt i neutrale farver, så den kan passe til enhver kvindens garderobeskab. Dertil kommer den i fede sæsonfarver, der gør, at du virkelig skiller dig ud – på den gode måde!
     
Med en Alimakka taske er du sikret en taske, der er i et moderne og tidsløst design, som du kan anvende sæson efter sæson – og både til hverdag og til fest.
  
Pas på Alimakka
Brug imprægnering uden silikone til at gøre din Nunoo Alimakka taske klar til at blive luftet. Dette beskytter mod snavs og pletter, og gør din Alimakka taske ekstra lækker. Skal du forkæle Alimakka yderligere, kan du bruge læderbalsam/fedt til den i vasket skind. Dette forlænger din taskes levetid og blødgør din taske.
  
Vigtigt! Inden du behandler din taske, så prøv på et sted, der ikke er så synligt (for eksempel i bunden eller på den indvendige lomme, der er i læder), for at se hvordan læderet reagerer. 
   
Vild med Nunoo?
Synes du Nunoo er lige så vanedannende som vi hos MESSAGE gør? Så udvid din samling! Se hele udvalget her.