Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Alimakka tasken
Alimakka er en af modebranchens hotteste trends. Tasken med de mange detaljer og muligheder er blevet et sikkert valg hos mange kvinder – og vi forstår godt hvorfor! Alimakka er meget funktionel med de mange rum og de fine detaljer tasken besidder. Alimakka laves i både vasket skind og ruskind. Begge er prydet med de fineste lynlåse og nitter.

  

Alimakka i vasket skind er syet sammen og herefter vasket i en vaskemaskine, for at give Alimakka tasken et råt og trendy look. Tasken er lavet i en lækker læderkvalitet, hvilket gør at tasken kan holde i mange år. På grund af denne vaskning af tasken, bliver sølvfarven på lynlåsene, nitter og spænder med tiden slidt af. Dette er ikke en reklamation, men alm. slitage, og giver kun tasken et cool patineret look.
 
Designet på Alimakka tasken er tidløst, ligesom de fine detaljer er nøje gennemtænkt med fokus på anvendelse og funktion. Alimakka tasken er derfor oftest holdt i neutrale farver, så den kan passe til enhver kvindens garderobeskab. Dertil kommer den i fede sæsonfarver, der gør, at du virkelig skiller dig ud – på den gode måde!


Ny Alimakka taske
Det nyeste skud på stammen er Alimakka tasken med frynse- og flæseremmen, som giver en god kontrast til det rå look. Denne udgave af Alimakka tasken er til den stilbevidste kvinde, som tør at lege med modens tendenser. 
  
Pimp den op
Skal din Alimakka taske være personlig, kan du pimpe den op med pop poms i alverdens farver. Se alle pom poms her. Du kan også tilføje en anden remme, da Nunoo i ny og næ laver fletremme, flæseremme eller remme med ekstra nitter, du kan købe særskilt.
  
Med en Alimakka taske er du sikret en taske, der er i et moderne og tidsløst design, som du kan anvende sæson efter sæson – og både til hverdag og til fest.

  

Pas på Alimakka
Brug imprægnering uden silikone til at gøre din Alimakka taske klar til at blive luftet. Dette beskytter mod snavs og pletter, og gør din Alimakka taske ekstra lækker. Skal du forkæle Alimakka yderligere, kan du bruge læderbalsam/fedt til den i vasket skind. Dette forlænger din taskes levetid og blødgør din taske.

 

Vigtigt! Inden du behandler din taske, så prøv på et sted, der ikke er så synligt (for eksempel i bunden eller på den indvendige lomme, der er i læder), for at se hvordan læderet reagerer. 

   

Vild med Nunoo?

Synes du Nunoo er lige så vanedannende som vi hos MESSAGE gør? Så udvid din samling! Se hele udvalget her.