Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Helena tasken
Nunoo tasken er en af sæsonens helt hotte trends i modebranchen, og det forstår vi godt hos MESSAGE! Tasker fra Nunoo har med deres lækre kvalitet og rå look fundet vej til mange stilbevidste kvinders mode-hjerte, og mulighederne er mange i Nunoos brede sortiment af lækre tasker. Helena er Nunoos svar på en praktisk og fin taske til en tur i nattelivet eller andre festlige arrangementer hvor man blot har brug for en lille fin taske som kan rumme pung, telefon og eventuelt en læbestift. Helena er prydet med fine lynlåse, og fås i ruskind og vasket skind, enten i et stilrent og klassisk look, eller med en fin kæderem og nitter.

Helena tasken i vasket skind har et råt look, og for at opnå dette look er tasken blevet vasket i en vaskemaskine – tasken er yderligere produceret i læder af lækker kvalitet, som gør tasken kan holde mange år ud i fremtiden. Vaskning af tasken kan slide sølvfarven på lynlåsene, nitter, kæderem og spænder med tiden, dette er dog ikke en reklamation, men blot almindelig slitage, som yderligere giver tasken et cool patineret look.

Helena taskens design er tidløst, hvilket ses på valg af materiale og farver samt fokus på funktion og anvendelighed. De nedtonede og neutrale farver gør det nemt for enhver kvinde at kombinere tasken til ethvert outfit - men ønsker man at skille sig ud og smække farver på tilværelsen, så produceres Nunoos tasker også i farver efter sæsonens trends!  
 
Pimp your bag!
Vil du gerne skille dig ud, og ønsker du at kreere en personlig taske? Her kan du tilføje et smukt tørklæde fra eksempelvis Just Female. Ønsker du yderligere at sætte dit eget præg på din Nunoo taske, så kan du yderligere tilføje en anden rem, hvor Nunoo har et udvalg af remme med flæser, i flet og med nitter. 

Beskyt Helena
For at forlænge din Nunoo taskes levetid bedst muligt anbefaler vi at bruge imprægnering uden silikone, inden du tager din Helena taske i brug. Denne imprægnering vil beskytte din taske mod pletter og snavs, og ønsker du at gøre noget ekstra godt for din Nunoo taske, så kan du smøre den ind i læderbalsam, eller læderfedt hvis din Nunoo taske er af materialet; vasket skind. Denne behandling vil blødgøre læderet og forlænge levetiden af tasken – OBS.! Husk altid at teste den behandling du vil give din taske inden du giver tasken den fulde behandling - test eventuelt på et sted der ikke er synligt (eksempelvis på den indvendige lomme i læder eller i bunden af tasken), dette gøres for at se hvordan læderet reagerer på behandlingen. 
    
Er du helt tosset med Nunoo?
Er Nunoo ligeså vanedannende for dig som hos os ved MESSAGE? Så tjek Nunoos sortiment ud og se om det er tid til at udvide din samling, se udvalget her!