Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Nunoo Mia tasken
Skal du være cool på job, er det perfekte valg Mia. Med Mia får du en lækker taske, der er ligeså praktisk som den er fashionable.
Mia tasken fra Nunoo minder på mange måder om en stor Alimakka taske. Den er perfekt til job eller skole pga. taskens rummelighed. Mia tasken kan rumme en 13” computer, og er yderst funktionel med de mange rum, den har. Dertil gør det heller ikke noget, at der er så mange fine og cool detaljer.
  
Mia tasken er prydet med de fineste lynlåse og nitter, og er syet sammen og herefter vasket i en vaskemaskine, for at give tasken et råt og trendy look. Tasken er lavet i en lækker læderkvalitet, hvilket gør, at taskens levetid er lang – og bliver kun forlænget med imprægnering og læderfedt/balsam.
 
Designet på Mia tasken er tidsløst, ligesom de fine detaljer er nøje gennemtænkt med fokus på anvendelse og funktion. Mia tasken er derfor oftest holdt i neutrale farver, så den kan passe til enhver kvindens garderobeskab.
 
Med en Mia taske er du sikret en taske, der er i et moderne og tidsløst design, som du kan anvende sæson efter sæson til hverdag.