Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Nunoo Mille taske 
Nunoo Mille tasken er en af modebranchens hotteste trends. Tasken med de mange detaljer og muligheder er blevet et sikkert valg hos mange kvinder – og vi forstår godt hvorfor!
   
Nunoo Mille tasken er meget funktionel med de mange rum og de fine detaljer tasken besidder. Tasken er en god weekendtaske, samt en god shopper pga. taskens rummelighed. Mille tasken er prydet med de fineste lynlåse og nitter, og er samtidig syet sammen og herefter vasket i en vaskemaskine, for at give Mille tasken et råt og trendy look. Tasken er lavet i en lækker læderkvalitet, hvilket gør at tasken kan holde i mange år. De mest populære udgaver af Nunoo Mille tasken er Mille tasken i ruskind og i vasket skind.
     
Designet på Nunoo Mille tasken er tidløst, ligesom de fine detaljer er nøje gennemtænkt med fokus på anvendelse og funktion. Mille tasken er derfor oftest holdt i neutrale farver, så den kan passe til enhver kvindens garderobeskab. 
    
Med en Mille taske er du sikret en taske, der er i et moderne og tidløst design, som du kan anvende sæson efter sæson til hverdag og weekender.

   
Nunoo – et trendy taskebrand
Núnoo er et dansk taske- og accessories brand, som blev stiftet i 2015 af søstrene Pia Silfen-Jensen og Naja Silfen. Det hele startede hjemme i kælderen hos Pia, hvor to søstre havde en vision om, at designe og producere tasker i høj kvalitet til tilgængelige pris. Núnoo universet tager udgangspunkt i søstrenes fælles interesse for fashion, genbrug og nye farver, styles og kvaliteter. Núnoo skaber kollektioner, der udspringer fra ideen om det rå look, med et twist af det klassiske, fine og sporty.

   

Núnoo forhandles lige nu i Danmark, Færøerne, Norge, Sverige, Frankrig, Belgien, Tyskland, Schweiz, Spanien, UK, Holland, Japan og USA.
  
Nunoo hos MESSAGE
Hos MESSAGE fører vi et bredt udvalg af Núnoo tasker. Vi bestræber os på at have det mest nutidige og trendy udvalg af Nunoo tasker. Hvis du ikke er til Nunoo, kan du se alle vores tasker lige her.