Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Puma

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Puma – førende sportsbrand
Puma er et af verdens førende sportsbrand, og har i over 65 år designet tøj, sko og accessories til nogle af verdens hurtigste atleter. Puma er et go-to brand, når det kommer til nyt indhold til sportstasken. Dertil har Puma haft flere design-samarbejder, deriblandt med Alexander McQueen.

Logoet af den springende puma pryder alle kategorier inden for tøj, sko og sportsudstyr. Pumaen er genkendelig og en integreret del af brandets DNA. 

 

Førsteklasses forkælelse
Du kommer ikke udenom den tyske gigant, når det kommer til sportsgarderoben. Med de nyeste modeller, innovative modeller og dynamiske designs, bringer Puma glæde til alle aktive og sporty mænd, kvinder og børn.

Puma har dog også gjort sit indtag i modebilledet, og har med flere modeller prydet både catwalk og street style. Dynamiske striber og kulørte farvekombinationer kommer til udtryk i alle brandets underlinjer og kategorier. 

 

Sporty og stylish
MESSAGE fører et udvalg af trendy Puma sko og sneakers, der giver dit outfit en sporty dimension – dog uden at være prangende. Neutrale og sæsonbetonede farver pryder udvalget, der både kan bruges til en kjole eller til jeans

Klassiske, dog stadig trendy PUMA sko er kodeordet, når det kommer til udvalget. Hver enkelt style er finpudset til perfektion, så du får et gennemført design, hver gang du shopper af det tyske mærke. 

 

Er Puma ikke lige din stil?
Vi ved godt, at kvinder er forskellige – også når det kommer til stil. Sko er jo en vigtig del af dit outfit, og er du ikke til det sporty look, PUMA sko er kendetegnet ved, kan du se alle vores sko her. Hos MESSAGE fører vi et varieret udvalg af sko, støvler og sneakers, så der er noget til enhver smag.