Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Sorelle 
Det danske smykkebrand, Sorelle, har for alvor fået succes på det danske marked, og dette er ikke uden grund. Sorelle smykker emmer af elegance, femininitet og luksuriøsitet, hvor lækre materialer og smukke detaljer er særligt karakteristisk for Sorelle smykkerne. Sorelle jewellery formår på fineste vis at forene minimalistisk elegance med trendy detaljer, hvilket forener det klassiske modeunivers med tidens største trends og tendenser. Sorelle jewellery henvender sig til den modebevidste kvinde der ikke går på kompromis med kvalitet eller design, og Sorelle bliver hurtigt et favorit accessorie brand. Det danske smykkebrand Sorelle blev etableret i 2008 i hjertet af Randers, hvor Lise startede drømmen om at kunne skabe noget fint og feminint til enhver kvinde. Dette resulterede i Sorelle jewellery, der gang på gang formår at levere tidssvarende og ikke mindst tidløse smykkedesigns. Sorelle er italiensk og betyder ”søstre”, og netop navnet Sorelle udspringer af en idé designeren Lise fik sammen med en af sine søstre.

 

Æstetik og kvalitet
Hos Sorelle bliver der brugt meget tid på at finde den helt rigtige kvalitet af sten og perler, da det er overbevisningen, at der aldrig må gås på kompromis med netop kvaliteten af Sorelle smykker. Alle Sorelle smykkerne er primært lavet af ædelmetaller i form af oxyderet 925 sterling sølv eller forgyldt 925 sterling sølv. For at opnå det helt rette udtryk på Sorelle smykkerne, og for at skabe et kontrastfyldt og farverigt supplement til metallerne, kombineres de overdådige ferskvandsperler, ædelsten og swarovski sten for at skabe netop det karakteristiske udtryk, Sorelle er blevet kendt for. Alle smykker fra Sorelle er håndlavet af indehaver og designer, Lise, der ved hver design har lagt mange kræfter og tanker bag. Inspirationskilden til de smukke og fortryllende smykker fra Sorelle er naturen, og naturens farver, materialer og former. På den måde formår Sorelle at kombinere skandinavisk minimalisme med iøjnefaldende detaljer og farver, der på elegant vis fremhæver kvinden der bærer de smukke Sorelle smykker. 

 

Sorelle hos MESSAGE
Hos MESSAGE finder du et spændende udvalg af smykker fra Sorelle. Udvalget vil variere sæson efter sæson, og kan blandt andet indeholde Sorelle øreringe, Sorelle armbånd, Sorelle halskæder og Sorelle armbånd. Sorelle smykkerne er lavet ud fra en passion for håndværket og de små detaljer der fuldender hvert design, og derfor vil udvalget af Sorelle produkter ved MESSAGE emme af femininitet og smukt design. Særligt karakteristisk for Sorelle er de delikate ferskvandsperler, der med sine vilkårlige faconer og smukke farve er blevet en favoritperle blandt mange kvinder. Dette er ikke uden grund, da netop ferskvandsperlerne kan tilføre det sidste og afgørende touch til ethvert outfit, hvad end det er til hverdag eller fest. Ønsker du et komplet smykkesæt, kan du med fordel mikse et par Sorelle øreringe med en Sorelle halskæde, og på den måde skabe en rød tråd i dine accessories når du bærer dem. Sorelle smykkerne taler ofte for sig selv, så er du ikke til smykkesæt, kan du sagtens blot vælge en Sorelle fingerring eller et Sorelle armbånd for at tilføre det sidste til dit look. Uanset hvilket smykke du er på udkig efter, vil Sorelle jewellery med garanti slå benene væk under dig.