Klar til Blå Mandag?

Blå mandag er den fedeste dag efter konfirmationen, da dagen, også kaldet for anden dagen, byder på en fridag med hygge og festligheder med venner og veninder. Hos MESSAGE får du inspiration til det helt rette blåmandagslook, der passer til alt fra vild shopping til fede ture i forlystelsesparker og tivoli. I vores blå mandag-guide giver vi dig idéer til, hvordan du kan sammensætte blå mandagstøj til din andendag. 

Looket til Blå Mandag

Bliv inspireret af vores Blå Mandag guide, og find det helt perfekte outfit!

Find dit Blå Mandag outfit her

 
Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Find det perfekte Blå Mandag outfit hos MESSAGE

Der er delte meninger omkring, hvorfor andendagen hedder blå mandag. Nogle mener, at blåmandag er forbundet med, at den katolske kirke brugte et blåt klæde til alteret til fastelavnsmandag som en markering af fasten. Andre siger, at blå mandag stammer fra Tyskland, hvor svende i gamle dage kunne tage en mandag fri, når de brugte søndagen på at farve deres arbejdstøj blåt og vaske det. Ligegyldig hvor blåmandag stammer fra, byder andendagen i dag på fejring af konfirmationen, hvor blå mandag er en festlig dag, som konfirmanderne kan fejre med klasseklammerater eller venner. 
Der er ingen regler for, hvad konfirmanderne kan lave på Blå Mandag. Mange bruger dagen på fornøjelser og shopping og andre tager i forlystelsesparker, tivoli eller eventhall og funcenter. Flere afslutter deres blåmandag med festligheder, hvor man enten danser eller tager i biografen. Det vigtigste er, at blå mandag er dagen, hvor konfirmanderne hygger sig med vennerne og har det sjovt. 

 

Hvad end din blå mandag skal fejres med en shoppingtur, cafebesøg eller praktiske aktiviteter, tilbyder MESSAGE et bredt udvalg af modetøj til blåmandag. Hvis du skal tilbringe din blå mandag i alle byens butikker, kan et par sneakers til anden dagen være et oplagt valg, da flade sko til at tilbringe din blå mandag på shoppingtur kan sørge for, at dine fødder ikke bliver for trætte. Vælg et par cool blå mandagssko, der både er praktisk og trendy. Hvis din blå mandag skal gå med en tur i tivoli eller forlystelsespark, er det en god idé at tage højde for, hvordan vejret bliver på din blå mandag. Hos MESSAGE finder du et bredt sortiment af overtøj og jakker til din blå mandag, som sørger for, at du kan holde varmen, men samtidig er items, der let kan sætte et personligt præg på dit outfit. Vælg en andendagsjakke i en lækker farve, der kan sætte kulør på den fede dag eller gå efter en læderjakke med fede detaljer til din blå mandag. 

 

Dit blå mandagslook skal fremvise din personlige stil, og der er flere måder, hvor dit andendags outfit kan gøre dette. Gå efter en kjole til blå mandag med feminine detaljer, som en blondekjole eller kjolen med flæser, der let kan styles med et par behagelige sneakers. Er du til det rå look, så vælg et par denim jeans til dit andendagsoutfit, som nemt kan blive dine yndlings jeans til hverdag. Det er altid en god idé at have en taske med, der kan rumme din pung, telefon og nøgler, hvilket en skuldertaske eller tasken i kalveskind er et godt bud på. Vælg en skindtaske i farve, der nemt kan sætte et personligt præg på dit blåmandagslook. Hvis du er til det klassiske look, kan trendy accessories let skabe et fashionable udtryk til dit outfit på din blå mandag. Et perlehårspænde eller en hårklemme i print kan pifte ethvert look op. Hvis din blå mandag står på festligheder, kan et par sofistikeret støvler med hæl og en kjole i print være et oplagt valg, da prints og farver let kan skabe den rette feststemning. Gå efter en flæsenederdel eller en blondebluse til andendagen, der kan fremvise din personlige stil. Tøjet til andendagen skal være et lækkert outfit, som du føler dig tilpas i, og som kan skabe rammerne for en blå mandag, du aldrig vil glemme. 

 

Tøjet til blå mandag er ikke blot et outfit, som du skal have på til din andendag, da det vil være en oplagt mulighed, at andedagstøjet kan styles og sammensættes med din nuværende garderobe, når din blå mandag er slut. Gå på opdagelse i vores blå mandag-guide og lad dig inspirere af cool detaljer, trendy items samt et utal af lækre prints og farver.