Trendy Jakker

Army-jakken er tilbage, som både er cool og trendy - style den med en nederdel eller et par jeans for et råt look Ønsker et en mere klassisk, men stadig cool jakke, så er en læderjakke uundværlig i enhver garderobe. For et smart forårslook kan du style den med printede bukser og en lækker strik. Vi har forskellige modeller, blandt andet Vista læderjakke fra mbyM. Hvis du er ude efter et mere råt look, er en sort ruskindsjakke et godt valg. Den kan nemt styles med forskellige stilarter og anledninger.  

COOL AND TRENDY

SHOP THE LOOK

Fashionable Days

Hvis du er ude efter en moderigtig forårsjakke, er trenchcoats en sikker vinder til forårets solrige dage. Vælg en jakke i print, der både er sofistikeret og trendy. Den traditionelle trenchcoat er et perfekt valg til dig, der er til det klassiske snit, men gerne vil sætte kulør på hverdagen. I denne sæson hitter den ternede jakke i den grad. Gå efter en lang model og style den med en varm strik under tilsat et farvet tørklæde

FASHIONABLY LATE

SHOP THE LOOK

SKOVTUR

Til udflugter i skoven eller den kolde cykeltur om morgenen er flyverdragten et perfekt valg! Den praktiske flyverdragt Isolde fra Global Funk sørger for, at du er klædt varmt på og stadig er fashionable. Hvis du er ude efter en tidløs forårsjakke, har vi lækre mbyM jakker i god kvalitet, der både er praktiske og anvendelige.

Let's take it to the woods...

SHOP THE LOOK