PARTY!

Kulden er melder snart sin ankomst - men dette betyder ikke, at du skal gå på kompromis med dit look. Selvom det snart er tid til at hoppe i det lune overtøj, så har vi et bredt sortiment af feminine og sofistikerede damejakker, der nemt kan styles til dit festlige outfit. En lang jakke kan give et elegant og feminint look til dit festlige outfit, både i en figursyet eller løs pasform - mbyM har et bredt udvalg af lange jakker i forskelligt materiale og farver, så der burde være noget for enhver smag! Gå på opdagelse i vores udvalg af festlige jakker til de fede vinterfester.  

LET'S GET THIS PARTY STARTED!

SHOP THE LOOK

Trendy Jakker

Denne sæson kommer vi ikke udenom bomberjakken som en trendy jakke til kvinder – en cool jakke, der kan styles med et par rå jeans eller midi nederdel. Hvis du gerne vil gå all in, vælg den i gul som Nana ruskindsjakken fra mbyM. Hvis du går efter det klassiske valg, så er en læderjakke uundværlig i enhver garderobe. For et smart vinterlook kan du style den med printede bukser og en lækker, varm strik. Vi har forskellige modeller, blandt andet Vista læderjakke fra mbyM. Hvis du er ude efter et mere råt look, er en sort ruskindsjakke et godt valg. Den kan nemt styles med forskellige stilarter og anledninger.  

CLASSY AND TRENDY

SHOP THE LOOK

Fashionable Days

Hvis du er ude efter en moderigtig vinterjakke, er trenchcoats og pelsjakken en sikker vinder til vinterens kølige dage. Selvom vinteren er mørk og trist, behøver du ikke undvære en fashionable jakke. Vælg en jakke i print, der både er sofistikeret og trendy. Settle uldfrakken fra Just Female er et perfekt valg til dig, der er til det klassiske snit, men gerne vil sætte kulør på hverdagen. I denne sæson hitter den ternede jakke i den grad. Gå efter en lang model som Wales jakken fra Neo Noir og style med en varm strik under tilsat et farvet tørklæde

FASHIONABLY LATE

SHOP THE LOOK

SKOVTUR

Til udflugter i skoven eller den kolde cykeltur om morgenen er flyverdragten et perfekt valg! Den praktiske flyverdragt Isolde fra Global Funk sørger for, at du er klædt varmt på og stadig er fashionable. Hvis du er ude efter en tidløs vinterjakke, har vi varme dunjakker i god kvalitet, der både er praktisk og anvendelig. Patience jakken fra mbyM er en halvlang dunjakke i sort med et klassisk snit. Mangler du jakken til alt slags vejr, så gå efter en foret regnjakke. Angel regnjakke fra mbyM giver et feminint snit med bindebånd i taljen. Den er varm og beskytter samtidig mod regn og blæst. Vælg at være klædt moderigtigt på, når du skal ud i de kolde vintermåneder.  

Let's take it to the woods...

SHOP THE LOOK