Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Skandinavisk elegance og femininitet 
Det danske modebrand Neo Noir, arbejder passioneret og med fingeren på pulsen for hele tiden at producere trendy modetøj i tidens trends til kvinder. Neo Noirs kollektion tager udgangspunkt i tidens hotteste trends og er meget anvendeligt, hvorfor det nemt kan styles til enhver anledning. Neo Noirs designteam kræser ekstra om hver eneste detalje på tøjet og udvælger nøje de materialer tøjet skal udformes i, hvilket tydelig skinner igennem kollektionerne. Styles fra Neo Noir emmer af femininitet og har tydelige associationer til de skandinaviske rødder. De skandinaviske rødder kommer netop til udtryk i de klassiske designs og skarpe linjer, som Neo Noir særligt er kendte for. Feminine farver, bløde materialer, sofistikerede blonder og prints komplementerer kollektionerne og hvert enkelt style, hvilket gør det nemt at style tøjet fra Neo Noir så det både kan bruges til hverdag og fest.

 

Neo Noir – Buksedragter
Hos Neo Noir er buksedragten blevet en absolut bestseller, på grund af den lækre pasform og det klassiske snit. Hvad der er karakteristisk for buksedragterne fra Neo Noir er, at de har en lille syning foran, som kan åbnes, hvilket gør det en del nemmere at gå på toilettet ved brug af denne buksedragt sammenlignet med andre buksedragter, da man netop ikke behøver tage hele buksedragten af ved toiletbesøg. Syningen på buksedragten giver samtidig en effekt, som gør det det ligner man har to dele på, frem for én. Buksedragten er et super anvendeligt stykke tøj at style, uanset hvilket arrangement du skal til – det er nemt at påføre accessories som enten løfter outfittet til et festligt look, eller toner det ned og gør dragten anvendeligt til hverdag.  

 

Neo Noir – Tonic buksedragt
Tonic er en overdådig og ultra feminin buksedragt fra Neo Noir, fyldt med smukke detaljer. Tonic har lange ben og lange ærmer og lukkes i nakken med en knap. I bukserne er der to skrå lommer og benene i bukserne er smalle – overdelen er prydet med sofistikerede blonder ned langs ærmerne, som fuldender det feminine look. Buksedragten fås i sort og mørkeblå, smukke tidløse farver som kan anvendes til enhver lejlighed. Neo Noir formår som altid at levere feminine kollektioner i tidens trends, og Tonic buksedragten er ingen undtagelse. Style buksedragten med et par høje hæle i en trendy farve og nogle smukke øreringe for en aften ude i byen, eller en hvid sneak for et mere casual look til hverdagen.