Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Pavement sko og støvler – et dansk brand
Pavement er et dansk brand med stort fokus på det skandinaviske look præget af sofistikeret håndværk og rå attitude. Fremstillingen af håndlavede kvalitetssko i de bedste skindmaterialer, hvor inspirationen hentes fra verdens metropoler, er kendetegnet ved Pavement. Pavement er et brand, der har fundet sin plads på den danske modescene ved at designe stilrene og klassiske sko og støvler til kvinder. 

 

Så snart du prøver Pavement sko og støvler, vil du forelske dig i den gode kvalitet og fremragende pasform. Designstilen hos Pavement er kendetegnet ved et feminint, stilrent og moderigtigt look, der er et ideelt match til et væld af styles. Derfor byder produktsortimentet også på sandaler, pumps, støvler, ballerinaer og modesko – Pavement har en sko og støvle til enhver lejlighed. 

 

Pavement støvler er kvalitet til konkurrencedygtige priser
Pavement er ikke kun kendt for deres sko og støvler i fremragende kvalitet og pasform – det er også kendt for at kombinere mode og kvalitet til perfektion, og til konkurrencedygtige priser. Dermed har Pavement gjort det muligt at berige skokollektionen med feminine og moderigtige sko, støvler, sandaler, pumps og ballerinaer i fremragende kvalitet, uden at budgettet tager skade. Pavement lancerer nye produkter flere gange årligt, og det betaler sig at holde et vågent øje med brandets lækre produkter.  

Pavement støvler hos MESSAGE.dk
Hos MESSAGE.dk sørger vi for løbende at holde vores udvalg af Pavement støvler opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Pavement støvler er oftest kendetegnet ved at være rå, cool og elegante støvler, der fuldender dit look og giver det lidt kant. Især PUK støvlen fra Pavement er et populært valg, der med sine cool detaljer og behagelige pasform, har vundet indpas i mange kvinders garderobe.

 

Er du til den klassiske og tidsløse vinterstøvle, der kan bruges år efter år, er Louise støvlen fra Pavement et perfekt valg. Louise støvlen er en sort skindstøvle i børstet skind, der er foret med 100% uld. Designet er klassisk og afdæmpet, der fremstår cool og trendy. Støvlen fra Pavement er begagelig og varm, og derfor perfekt til det danske efterårs- og vintervejr.

 

Uanset om du er til de rå detaljer eller til det klassiske design, er en Pavement støvle et godt valg i forhold til pris, kvalitet og funktion. 

Se Pavement sko og støvler her.