Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Hårklemmer til din indre fashionista
En af de største tendenser inden for accessories er lige nu hårklemmer, hårspænder, hårclips og hårpynt i alle afskygninger. Hårpynt er blevet meget mere end en accessorie, der praktisk holder dit hår væk fra ansigtet. Hårklemmer og hårspænder er i dag et fashion statement og et personligt udtryk. Du kan hos RO finde et bredt udvalg af udsøgte hårspænder og hårklemmer, der med et tidløst design og fine detaljer vil holde ved i lang tid. Du kan pifte et kedeligt hverdags outfit eller din festkjole op med et elegant hårspænde fra RO. 

 

Klassiske og tidløse perler
Du kan finde et fashionabelt og tidløst look med fine perle hårklemmer og perlespænder fra RO. Perler er i den grad tilbage i modebilledet og trækker tråde tilbage til en overdådig og festlig fortid, hvor perler udtrykte elegance og dekadence. Tænk ”The Great Gatsby” og få med et enkelt virkemiddel et aristokratiske udtryk fra en svunden tid. ROs perle hårspænder og hårklemmer er hårsmykket for den modebevidste kvinde med en elegant og feminin stil. 

 

De underfundige hårspænder – fulde af liv
Er du til sjove og farverige håraccessories, så vælg et dekorativt hårspænde i marmormønster, klassisk guld farve eller en bedårende pastelfarve. RO laver en række smukke hårspænder i forskellige faconer og materialer, både med den klassiske spændefunktion og den nemme klipsefunktion. RO leger med formerne af deres hårspænder og du kan både få runde, firkantede og sommerlige blomsterfaconer. Du finder ligeledes et bredt udvalg af diskrete farver såsom smukke pasteller og klassiske grønne nuancer eller lækre brune farver. En hårklemme fra RO kan redde selv den værste hårdag og gør dig en ægte fashionista.