Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Kalendergaver
Nu rammer vi snart december måned, og så er det tid til kalendergaver for de allermest heldige! Sammensæt en pakkekalender til hende du holder mest af ud fra MESSAGE's udvalg af produkter til en overkommelig pris. Ønsker du at lave en pakkekalender til din veninde, kæreste, datter, mor, svigermor, kusine eller en helt anden, så er vi overbeviste om, at MESSAGE har noget der passer til lige præcis hende, som du skal finde en gave til. 

 

Hvem er den heldige?
Leder du efter de perfekte kalendergaver til en særlig kvinde i dit liv, så er du kommet til det helt rigtige sted! Skal du lave en pakkekalender til din kæreste, veninde eller kone her til december måned? Eller måske leder du efter en personlig gave til din mor eller din bedste veninde? Her hos MESSAGE har vi samlet alle de bedste gaveideer til hende, som både kan være til din kæreste, veninde, kone, søster eller mor. Kort sagt, vi har gaveideer, som passer til alle kvinder. 

 

Find den perfekte gave hos MESSAGE
Vi har sørget for at opdele vores udvalg af varer i forskellige priskategorier; under 100 kr., 100 – 150 kr., 150 – 200 kr. og 200 – 500 kr., så du kan finde kalendergaver der passer dit budget. I priskategorien under 100 kr. finder du et bredt udvalg af lækre strømper i smukke farver og med feminint mønster eller print. Især glitterstrømpen er populær, og kan pifte ethvert outfit op til jul og nytår. I priskategorien 100 – 150 kr. finder du MESSAGE udvalg af hårpynt, blandt andet vores store udvalg af hårbøjler i alverdens farver og print, og vores udvalg af fine hårklemmer fra Sui Ava i friske farver og med feminint glimmer. I denne priskategori finder du også et udvalg af mbyM’s smukke mobilcovers med feminine print. I priskategorien 150 – 200 kr. finder du de fineste armbånd fra Enamel Copenhagen i både sølv og guld med et smukt perlevedhæng. I denne priskategori har vi også et udvalg af de praktiske og stilrene punge fra Daniel Silfen i enten en lækker ruskindskvalitet eller i lak til hende, som ønsker at skille sig ud. I den sidste priskategori 200 – 500 kr. finder du et forskelligt udvalg af både tøj, tasker, accessories, smykker og lingeri. Det kan være den sidste kalendergave skal være mere eksklusiv end de andre gaver, og i denne priskategori finder du blandt andet fine øreringe fra Enamel Copenhagen og feminine kjoler fra blandt andet mbyM, Neo Noir og Frakment - i denne priskategori finder du også de populære Bamboo Letters. MESSAGE har gjort det nemt for dig at sammensætte den perfekte pakkekalender til hende du holder af.