BE MY VALENTINE

Skal du give en gave til din "special someone", eller skal du have det helt perfekte outfit til en hot date på Valentinsdag? MESSAGE kommer dig til undsætning med gode gaveidéer og lækre outfits!

Valentinsgaver til hende
Valentine’s Day er dagen, hvor man forkæler hende, man holder af – hvilket jo også sagtens kan være selvforkælelse. Mangler du inspiration til valentinsgaver til hende eller outfits til det perfekte Valentine’s Day outfit, kan du få masser af ideer i vores Valentine’s Day guide. 

Skal du mødes med din bedre halvdel på en fin restaurant, hvor I skal nyde lækker mad og vin? Eller skal du have cocktails og danse hele natten med veninder? Måske er det en aften i selvforkælelsens tegn med popcorn og en god film på sofaen? Uanset hvilken anledning, kan du få inspiration her.

 

De elskendes helligdag
Valentinsdag (internationalt kaldet Valentine’s Day) falder på datoen d. 14. februar. Denne dag er kendt som ”de elskendes helligdag”, og traditionen går på, at man udveksler chokolade, blomster, kort eller andre gaver, som et bevis på gensidiges kærlighed. Det er ikke nødvendigvis kun til ens bedre halvdel, man giver gaver – det kan også være til en veninde eller andet nært forhold, man vil vise sin kærlighed til.

 

Valentine’s Day blev først rigtig populær i Danmark i slutningen af 1990’erne. I dag er dagen markeret med eksempelvis romantiske film i TV’et, hjertelys, hjertepasta og enkeltroser i supermarkederne. Også i modeverdenen vises Valentine’s Day med røde farver og romantisk lingerie.

 

Hvis du leder efter en gave til en kæreste, en sød ting til din veninde eller et outfit til dig selv, er du kommet til det rette sted. Uanset hvordan du fejrer kærlighedens dag, eller hvem gaven er til, så har vi her på siden samlet en guide til romantiske gaver og outfits, der passer godt til dagen.