Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Project Unknown Bukser

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Ungt, skandinavisk & moderne
Project Unknown er et dansk fast-fashion brand, der har specialiseret sig indenfor fremstillingen af moderne og trendy tøj til kvinder. Med en finger på pulsen og sans for mode formår Project Unknown at levere det ene fashionitem efter det andet, der lever op til nogle af de største trends i modebranchen. Project Unknown tøjet er med andre ord tidssvarende og henvender sig til den modebevidste kvinde, der søger trendy modetøj til fordelagtige priser. De skandinaviske rødder kommer til udtryk ved de skarpe designs og ofte feminine prints, og hvert enkelt style kan med fordel bruges både til hverdag og fest.

   
Løse, stramme, culotte eller palazzo
Her på siden finder du et bredt udvalg af bukser fra Project Unknown, der varierer i design, materialer og farver. Fælles for alle bukserne er, at de er trendy og behagelige at have på, og hvert enkelt buks kan bruges på mange forskellige måder. De løse bukser fra Project Unknown er oplagte, hvis der ønskes et afslappet og casual hverdagslook. Løse bukser er behagelige at have på, og de løse bukser fås både ensfarvet, i feminine prints eller i forfriskende farver. Ønskes et mere stilrent og klassisk look, kan et par skinny bukser styles med en feminin bluse og en lækker frakke. Af mere moderne modeller kan blandt andet nævnes culotte buksen, der med sin løse og flagrende pasform falder smukt og er behagelige at have på. Kendetegnende for et par culotte bukser er, at de har brede ben og går til midt på læggen. Culotte buksen laves både ensfarvet og i smukke prints, hvorfor der med garanti er en culottebuks til enhver smag. Ønskes et par bukser med lange brede ben, er palazzo buksen oplagt. Palazzo buksen har lange wide-fit ben og har associationer til en maxi nederdel. Netop buksen med lange brede ben er blevet populær, da den med fordel kan bruges både til hverdag og fest.

   
Project Unknown bukser hos MESSAGE
Udvalget af bukser fra Project Unknown varierer ofte mellem klassiske bukser, ensfarvede bukser, bukser med print, stribede bukser, stramme bukser, løse bukser, festbukser og hverdagsbukser. Karakteristisk for alle bukserne er, at de er trendy, og afspejler tidens tendenser og trends. Farverne skifter sæson efter sæson, hvorfor du vil kunne finde alt fra hvide bukser til sorte bukser, og bukser med iøjnefaldende prints. Pift hverdagslooket op med et par printede bukser eller fuldend dit elegante festlook med et par klassiske brede bukser. Uanset hvilke bukser du er på udkig efter, er udvalget af bukser fra Project Unknown bredt, og der findes med garanti et par bukser til enhver smag.