Bliv festens midtpunkt!

Vi har funklende festkjoler, iøjnefaldende palietter og sassy glitter.
Glitter og glamour
Julen står for døren, og det betyder, at det er tid til glitter, glamour og palietter til alle årets julefrokoster. Hos MESSAGE har vi erfaret, at julen er den tid, hvor vi pynter os ekstra meget, og derfor finder du hos MESSAGE et stort udvalg af festlige fashionstyles der emmer af elegance, femininitet og fest. Hvad end du er til sofistikerede festkjoler prydet med lækre detaljer, feminine bluser og nederdele eller matchende, elegante sæt, har vi hos MESSAGE et outfit til dig. Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte modestyles til julefrokosterne, og bliv festens midtpunkt. 

Sofistikerede blonder og feminine flæser
Nogle af de detaljer vi ser år efter år er flæser og blonder. Netop disse detaljer er tidløse, men formår alligevel at være tidssvarende og trendy, da de år efter år fortolkes på nye måder. Ønsker du et ultra feminint festlook, kan du med fordel vælge en julefrokost kjole med smukke flæser. Flæserne skaber et let, flagrende og feminint look, og klæder kvinder i alle aldre. Alt afhængig af hvilket look du ønsker, kan du vælge en lang festkjole med flæser eller en kort festkjole. Maxikjolen giver ofte et elegant og stilet look, hvorimod en kort festkjole givet et friskt og feminint look. Ønsker du derimod et forførende og klassisk look til julefrokosten, kan du vælge en festkjole i en sofistikeret blonde. Blondekjolen emmer af elegance og femininitet, og fremhæver ofte det smukkeste ved enhver kvinde. En festkjole med blonder fås i mange forskellige modeller, længder og farver, hvilket betyder, at der med garanti er en blondekjole for enhver smag hos MESSAGE.

Trendy lurex og iøjnefaldende palietter
Ønsker du at skabe blikfang og at være festens ultimative midtpunkt anbefaler vi, at du vælger en festkjole eller en festtop med palietter eller glitter. De senere år er lurex kjolen blevet særligt populær, da lurex med sin skinnende og glitrende overflade skaber opmærksomhed. Style din glimmerkjole med en feminin høj hæl og smukke accessories for et fuldendt festlook. Er du ikke til kjoler, så fortvivl ej. Hos MESSAGE finder du et stort udvalg af smukke festtoppe, oplagte til julefrokosten, hvor du kan tilsætte enten bukser eller nederdel til. Palietter er uundgåeligt når vi snakker festlige begivenheder, og derfor er netop palietterne oplagte at bære til julefrokosterne. Vælg enten en pallietkjole eller en palliettop, og tilføj personlige accessories for at fuldende dit helt eget look. 

Den lille sorte og den printede
En sand klassiker til julefrokosten vil altid være den lille sorte kjole. En sort festkjole giver hurtigt et sofistikeret og stilet look, og kan styles med stort set alle slags accessories. Den sorte festkjole fås i forskellige længder, pasformer og designs, og derfor er der med garanti en sort kjole til enhver smag hos MESSAGE. Den stramme korte kjole i sort kan styles med et par sorte stiletter og en feminin taske for et elegant look. Ønsker du derimod et mere casual look, kan du vælge en sort kjole med løs pasform og style den med et par høje støvler og dine favorit accessories. Er du derimod til fest, farver og prints kan du med fordel vælge en julefrokost kjole i et trendy print. Netop prints er de senere år blevet meget populære, og dominerer fortsat den internationale modescene. En kjole med dyreprint som leopardprint eller snake print er oplagt hvis du ønsker et trendy og frisk look. Ønsker du derimod et feminint festlook, kan du vælge en festkjole med et blomsterprint eller et grafisk print. Style din julefrokost kjole med en klassisk blazer, som den populære mbyM Tabita blazer, eller tilsæt en læderjakke til din festkjole. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af feststyles til årets julefrokoster her på siden.