Print it out loud
De seneste sæsoner har prints været populære på den internationale modescene. Hvad end du er på udkig efter en festkjole i leopardprint, en festkjole i snake print eller en festkjole i blomsterprint kan du finde et stort udvalg af printede festkjoler hos MESSAGE. Dyreprint dominere modebilledet mere og mere, og særligt kjoler med leopardprint og kjoler i snake print har fundet sin vej ind i modebranchen. Hop med på bølgen og vælg en festkjole i et lækkert print, kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan style den printede kjole. Ønsker du et feminint look er en festkjole med blomsterprint en oplagt mulighed. Blomsterprints emmer af femininitet, og fås i mange forskellige farvekombinationer. Vælg en lang festkjole i et smukt print for et elegant festlook, eller vælg en kort festkjole med print for et friskt og trendy look. Uanset hvilken printede julefrokost kjole du vælger, kan du tilføje dine personlige favorit accessories og sko for at skabe et fuldendt festlook til årets julefrokst.

Shine bright like a diamond
Gå all-in til årets julefrokost og vælg en iøjnefaldende pallietkjole eller lurexkjole. En festkjole med palietter sætter dig hurtigt i centrum og skaber blikfang når du træder ind i rummet. Pallietkjolen går aldrig af mode, specielt ikke til julefrokosten, og alt efter hvor festligt et look du ønsker, kan du style pallietkjolen med enten ensfarvede accessories eller skrue en smule op for farverne. Glimmerkjolen i lurex derimod er en anelse mere dæmpet, men glimter stadig på en sofistikeret måde. Ofte er glitterkjolerne i lurex transparent, og du kan derfor med fordel sætte en blonde bodystocking under og et par sorte bukser for et casual festlook. Uanset om du er til palietter eller lurex, er julefrokosten den ideelle fest at pynte sig med glitter og glamour, så gå på opdagelse det store udvalg af festkjoler hos MESSAGE og find din nye glitterkjole eller pallietkjole. 

Femininitet og fine detaljer

Er du hverken til iøjnefaldende prints, palietter eller lurex kjoler kan du vælge en feminin blondekjole eller kjole med flæser til årets julefrokost. Blonder og flæser emmer af femininitet og fremhæver din mest kvindelige side. Blondekjolen fås både som en stram kjole der fremhæver den feminine figur, eller som en løs kjole der skaber et casual og feminint look. Flæser falder smukt og bevæger sig elegant når du går, og netop derfor er en festkjole med flæser oplagt til julefrokosten. Fælles for både blondekjolen og festkjolen med flæser er, at du hurtigt opnår et ultra feminint festlook med disse typer kjoler. For et fuldendt festlook til julefrokosten kan du tilsætte en lækker høj hæl, en trendy cross body taske og feminine smykker

Sort, stilet og sofistikeret

For et enkelt, elegant og stilet look til julefrokosten er den sorte kjole det helt oplagte valg. En sort festkjole går aldrig af mode, og netop den lille sorte kjole giver dig mange muligheder hvad angår accessories, sko, taske og overtøj. For et helt klassisk festlook kan du style den sorte kjole med sølv eller guldfarvede accessories og en sort stilet. Ønsker du derimod at vække mere opsigt, kan du style din sorte festkjole med farverige smykker, en farverig taske og et par høje hæle i en lækker farve. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for hvad der er muligt med en klassisk sort festkjole. Hos MESSAGE kan du finde festkjoler fra mange forskellige brands, og udvalget vil variere sæson efter sæson. Gå på opdagelse her på siden og find din nye festkjole til julefrokosten.