Køb et gavekort til hende

Gaven, der hitter! Skal du finde den perfekte gave til hende, men er på bar bund? Så er du kommet til det rette sted! Et gavekort til vores danske MESSAGE butikker vil altid være et hit. Du kan købe gavekort på beløb fra 100 kroner til 1000 kroner. Gavekortet kan indløses i alle danske MESSAGE butikker - du kan se alle vores butikker her. BEMÆRK! Gavekortet kan IKKE indløses på MESSAGE.dk - det er ligeledes ikke muligt at få pengene retur ved køb af et gavekort.
Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Julegaver til hende
Leder du efter den perfekte julegave til hende? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Skal du finde en julegave til kæresten, veninden eller konen her til jul? Eller leder du efter en personlig gave til din mor eller bedste veninde? Vi har samlet de bedste gaveideer til hende, som både kan være til kæreste, kone, veninde, søster eller måske din mor. I bund og grund, julegaveideer, der passer til alle kvinder.

Gaver, der bliver et hit
Der er mange ting, kvinder ikke kan få for mange af. Sko, tøj og tasker er bestemt ikke undtagelser. Disse er og bliver et sikkert hit, når der skal gives gaver til kvinder og piger. Hvilken kvinde drømmer ikke om at have en stor garderobe med tøj og sko, hun kan vælge i mellem til hverdag og fest?
  
At du har fundet vej til MESSAGE.dk, er allerede et godt tegn for julegaven. Her kan du finde den perfekte julegave til hende, som vil blive husket – og vi har endda gjort det nemt for dig. Her på siden har vi samlet de lækreste produkter, som vi er overbeviste om, vil skabe glæde juleaften. Vi har samlet de julegaveideer, som vil passe til de fleste kvinder. En flot hverdagstaske eller et par fantastiske sko? Hvad med en lækker strik, hun kan pakke sig ind i på de kolde dage?
  
Click & Collect
Når du har fundet julegaven til hende, kan du få den sendt hjem til dig selv, til en pakkeshop eller du kan gratis få den sendt til en af vores 25 danske MESSAGE butikker. Skal kjolen være et nummer mindre, eller vil hun hellere have toppen i en anden farve, kan gaven også returneres og ombyttes i en MESSAGE butik. Find den, der er nærmest dig, her.
  
Uanset grunden, kan julegaven selvfølgelig byttes i butikkerne – medbring kvittering eller byttebon, og du kan returnere eller bytte til en anden vare frem til d. 31. januar, 2018. Ved online-køb kan du læse mere om vores bytteregler her.