KARRIEREN KORT
Jeg startede min karriere i MESSAGE som salgselev. Efter min elevtid blev jeg tilbudt et barselsvikariat som butikschef. Den mulighed kunne jeg ikke takke nej til, og jeg er sikker på, at det har en betydning for, hvor jeg er i dag.

Efter barselvikariatet stoppede, skulle jeg ud og finde et nyt job. Her kom MESSAGE på banen igen, og tilbød mig et job på deres webshop MESSAGE.dk. Dette job var startskuddet til hvor jeg er i dag, hvor jeg arbejder som E-commerce & Consignment Coodinater på vores hovedkontor i Hjørring. 

 

FAGLIG OG PERSONLIG UDVIKLING
Noget af det som jeg synes er fedt ved at arbejde i MESSAGE er, at de ikke blot ser en som butiksassistent. De ser mere i en og gør meget ud af, at man udvikler sig, både personligt, men også fagligt. Hvis ikke det var fordi MESSAGE havde troen på, at jeg kunne mere end at sælge og yde en god kundeservice, så havde jeg ikke været der, hvor jeg er i dag.

 

Med en butiksuddannelse ved MESSAGE åbner der sig mange muligheder. 

 

Hvad er dit bedste råd til en, der overvejer at blive elev i MESSAGE?


Mit bedste råd til kommende elever er, at man skal være åben og opsøge nye udfordringer. På den måde udvikler man sig bedst og får et større perspektiv på, hvordan det er at arbejde i butik. Hvis du brænder for mode, at sælge og give kunder en god oplevelse, er en elevplads hos MESSAGE lige noget for dig! En elevplads hos MESSAGE byder på varierende arbejdsopgaver, egne ansvarsområder og gode kollegaer, der pludselig bliver til tætte venskaber, som man glæder sig til at arbejde med hver dag. Jeg er så glad for at jeg i sin tid valgte at blive elev hos MESSAGE. Det har givet mig meget mere end jeg havde forestillet mig!