PERSONLING UDVIKLING
Til sommer er jeg færdig som elev – og der er sket rigtig meget siden begyndelsen… 

     

Min tid som elev startede faktisk ud med, at jeg var en meget stille person. Jeg vidste derfor også, at jeg ville komme på en prøve i forhold til dette. Det var en kæmpe udfordring for mig pludselig at stå med nye kollegaer, nye ansvarsområder og opgaver, jeg havde haft det svært ved. 

    

I dag er jeg et helt andet sted - jeg har været igennem en kæmpe udvikling og når jeg ser tilbage, kan jeg slet ikke forstå, at jeg startede, hvor jeg gjorde. Jeg er en helt anden og jeg er virkelig blevet stærkere på rigtig mange områder og er blevet meget mere selvstændig. 

    

DET GODE SAMMENHOLD
Det bedste ved MESSAGE er mine kollegaer og vores gode sammenhold. Det betyder, at jeg kan gå glad på arbejde hver eneste dag. I min butik har vi et fantastisk sammenhold, hvor vi støtter og hjælper hinanden samt benytter os af hinandens stærke sider. Samtidig har vi også et godt samarbejde med de andre MESSAGE butikker. Vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden på kryds og tværs af kæden.

  

Hvad er dit bedste råd til en, der overvejer at blive elev i MESSAGE?

   
Man skal være indstillet på en travl hverdag og på at håndtere en masse forskelligartede situationer med kunder. Det er også en fordel, at du vælger en elevplads, hvor produkterne, som sælges, matcher ens personlige stil og interesse. For mig betyder det, at det bliver nemmere og sjovere at sælge og rådgive, da jeg er passioneret omkring de produkter, jeg har mellem hænderne.