KARRIEREN KORT
For tre år siden startede jeg som elev i MESSAGE. Da jeg blev færdiguddannet i sommeren 2017 fik jeg kort tid efter tilbudt et barselsvikariat som butikschef, som efterfølgende blev til en fastansættelse. Min næste udfordring bliver, når jeg til foråret skal rykke fra Jylland til Sjælland for at være med til at åbne en helt ny butik i Rødovre Centrum.

   
ALLE BLIVER SET 
Det allerbedste ved MESSAGE er, at du får muligheden for at arbejde dig op og videreudvikle dig. MESSAGE er en kæde, hvor alle medarbejdere bliver set og bliver behandlet med respekt - lige meget om du er nystartet elev eller butikschef.  

   
VIDEREUDVIKLING ER VIGTIGT
Der er rigtige gode muligheder for at komme langt i MESSAGE, hvis det er den vej, du ønsker at gå. Dette er min egen karriere i MESSAGE et godt eksempel på. 

   
MESSAGE er rigtig gode til at bruge de medarbejdere de har og videreudvikle dem. Ud over den viden, du får fra at arbejde i butikken samt den faglige viden, du får fra skolen, så er der også mulighed for at komme på diverse kurser inden for eksempelvis salg og ledelse.  

   
Hvad er dit bedste råd til en, der overvejer at blive elev i MESSAGE?  

  
GØR DET! Det har helt klart været den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. De 2 år som elev flyver af sted og man udvikler sig helt vildt som person - både sine faglige kompetencer, men også personligt. Derudover får man også en masse nye bekendtskaber og venner, både dem man møder i MESSAGE kæden, men også dem man møder i de perioder man går på skole, mens man er elev.  

   
Så hvis du brænder for mode og har en lille sælger gemt i dig samt lysten og motivationen til, at gøre karriere i detailbranchen, så er MESSAGE det helt rigtige sted.