Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
BUFFALO
I de sene 70’ere så det tyske brand, Buffalo, dagens lys for første gang. Oprindeligt blev Buffalo Boots GmbH etableret som et retail koncept med cowboy støvler, og netop cowboy støvlen var på det tidspunkt den mest moderigtige sko for unge. Buffalo Boots GmbH oplevede stor succes, og distribuerede hurtigt Buffalo støvlerne til hele Tyskland, og der gik ikke lang tid før sortimentet blev udvidet til Buffalo sneakers og andet fodtøj fra Buffalo. I 1984 begyndte det tyske brand at sælge Buffalo skoene udenfor Tyskland, så det nu var muligt at købe Buffalo i USA, England, Frankrig, Holland, Østrig og Australien, og succesen fortsatte stødt. Buffalo skoene blev populære blandt unge mennesker verden over, og i 1995 designede det tyske brand en sporty sko linje under navnet Buffalo London, hvor særligt den populære Buffalo Classic sneaker med den chunky platformsål var meget innovativ på det tidspunkt. Lige siden da, har Buffalo Boots GmbH været et af de mest omtalte og velkendte brands på det europæiske marked, hvor alle lige fra unge gymnasiepiger til kendte musikere har haft et par Buffalo sneakers i garderoben.

90ér nostalgi – BUFFALO is back
Hos MESSAGE kan du finde Buffalo sneakers fra det verdenskendte brand, Buffalo Boots GmbH. Vi forhandler nøje udvalgte modeller fra Buffalo London, der hurtigt leder tankerne tilbage til 90’ernes trends og tendenser, og de Buffalo sneakers du finder hos os, har alle den karakteristiske chunky platformsål. Buffalo Classic modellen henvender sig til den modebevidste kvinde der ønsker at skille sig ud fra mængden med stil, og hos MESSAGE kan du finde Buffalo sneakers i klassiske farver, der holder sæson efter sæson. Tankerne bliver hurtigt ledt tilbage på Spice Girls, Cher og Cameron Diaz, der var nogle af de første til at bære den populære sko fra Buffalo London, og siden buffalo skoen blev introduceret på det europæiske marked er netop Buffalo Classic modellen blevet en sko stort set alle i dag har set eller haft et par af. 

BUFFALO til hverdag og fest
Hvad end du skal til fest, eller blot vil se fashionable ud til hverdag, kan et par Buffalo sko fuldende dit look. Til hverdagsbrug kan du style dine Buffalo Classic sneakers med et par palazzo bukser eller flare bukser. Tilsæt en chunky strik eller løs skjorte, og tilføj dine favorit accessories for at tilføje et personligt twist til dit look. Ønsker du et trendy og nostalgisk festlook, kan du style dine sko fra Buffalo London med en midi nederdel og en feminin overdel. Tilføj en lækker cross-body taske og dine yndlings accessories, og forbered dig på at blive festens absolutte midtpunkt. Hvad end du er på udkig efter et par sorte Buffalo Classic sneakers eller et par hvide Buffalo sko, kan du finde dem hos MESSAGE. Gå på opdagelse i vores udvalg af Buffalo London sneakers og find din favorit.