Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

NORR by Erbs 
Erbs Denmark har de seneste år gennemgået en rivende udvikling, og derfor relanceres modebrandet nu og skifter navn til NORR by Erbs. Det nye brandnavn komplementerer mærkets nordiske rødder, der i samspil med brandets erfaring inden for fremstilling af lækre modekollektioner, skaber et super lækkert brand med et feminint og sofistikeret touch. Ambitionen er dog den samme, nemlig at skabe edgy accessories og feminine styles, der bevarer den stilrene linje. NORR by Erbs er kendte for kollektioner, der er karakteriseret af blonder, smukke snit og feminine detaljer. Brandet har formået at blive en stærk og anerkendt leverandør af accessories til kvinder, med et bredt sortiment der afspejler modebranchens største trends sæson efter sæson. De sæsonaktuelle styles fra NORR by Erbs lever op til kundernes efterspørgsel og behov, hvilket sikrer dig trendy accessories til enhver lejlighed. 

Modebrand i udvikling 
NORR by Erbs udspringer af det tidligere Erbs Denmark, der blev etableret i 2011. Siden starten har Erbs Denmark/NORR by Erbs specialiseret sig i at fremstille og designe modestyles og accessories med kant. Brandet skaber looks, der følger de trends og tendenser, der dominerer modebilledet, blandt andet sofistikerede smykker til kvinder, tasker og swimwear. Fælles for alt hvad NORR by Erbs foretager sig, er stilrene linjer og high-fashion styles med et feminint og lækkert touch. Smykker, som øreringe og halskæder er faste styles i NORR by Erbs smykkekollektioner, mens forskellige dametasker og bodystockings i fine blondekvaliteter bliver mere fremtrædende. NORR by Erbs har proportioneret sig som en anerkendt leverandør af moderne accessories til kvinder, hvor der er kræset om detaljerne og fokuseret på lækre materialer. 

Stort udvalg af NORR by Erbs
Designteamet bag NORR by Erbs prioriterer design, der holdes diskret - på den måde taler de mange detaljer for sig selv. Smykker og tasker holdes oftest i farverne sort, sølv, guld og hvid samt forskellige toner af grå, mens de mange bodies ofte designes i lækre blondekvaliteter. NORR by Erbs leverer sæsonaktuelle styles, hvilket betyder at du om sommeren kan finde swimwear og lette accessories. Er du på udkig efter en triangle bikini eller bandeau bikini, er udvalget fra sommerkollektionen derfor oplagte. Sæson efter sæson består kollektionerne fra NORR by Erbs af smykker, tasker og øvrige fashionstyles, så du altid kan pifte dit outfit op med lækre styles. Punge og skuldertasker er også en stor del af sortimentet, og disse findes både i matte og blanke materialer. Alle tasker fra NORR by Erbs er fremstillet i praktiske såvel som feminine designs, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. 

  

Hos MESSAGE forhandler vi et stort udvalg af fashionstyles fra NORR by Erbs/Erbs Denmark. Hos MESSAGE sørger vi for at have de rette styles på det rette tidspunkt. Derfor vil udvalget fra NORR by Erbs variere, men altid være on point i forhold til tidens største trends og tendenser sæson efter sæson.