Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Lulu’s Drawer – soft lingeri og sleepwear styles
Det danske brand Lulu’s Drawer producerer lingeri, nattøj og fashion essentials, der tager udgangspunkt på i at forene det smukke med det behagelige. Lulu’s Drawer designer styles, der er fashionprægede, hvor der er fokus på gode kvaliteter og finde forarbejdninger. Brandets styles bærer præg af en dedikation til det simple skandinaviske design, der falder i soft/home tendensen. Lulu’s Drawer er dedikeret til kunsten at forkæle gennem stilfuldt lingeri og nattøj i luksuriøse kvaliteter, der kan være en del af din garderobe i årevis. 
Gennem deres sofistikerede styles stiler Lulus Drawer efter at være en fejring af hver eneste dag, hvor deres fokus kredser omkring trangen til de ekstraordinære detaljer i livet. Lulu’s Drawer forsøger ikke kun at skabe skønne delikater, men også at tænke over detaljerne i alle aspekter, hvilket fremgår gennem feminint lingeri og blødt nattøj i skønne toner. 

 

Skandinavisk stil af høj kvalitet, smukke detaljer og det mest komfortable
Lulus Drawers design byder på soft lingeri og dragende sleepwear styles, der skal være smukt men samtidig blødt og behageligt, således man ikke behøver at gå på kompromis. Med styles fra Lulu’s Drawer får du med sikkerhed elegant undertøj med de fineste detaljer, der emmer af femininitet. Undertøj fra Lulu’s Drawer kan let give dig følelsen af elegance gennem simpel blonde og god pasform. Alle Lulu’s Drawers BH’er er bøjlefrie og designet til at give dig den nødvendige støtte, hvilket betyder, at du let kan opnå den rette pasform gennem undertøj fra Lulu’s Drawer. Udvalget af lingeri fra brandet spænder bredt, hvor du både finder klassiske trusser, g-strenge, hipsters samt den høje trusse i blonde. Homewear styles fra Lulu’s Drawer byder på natsæt med pyjamasskjorte og pyjamasbukser samt sofistikeret kåber, der giver dig et afslappet, men sofistikeret hjemme-look. Pyjamastøj fra Lulus Drawer findes i forskellige striber, print og farver, der kredser omkring det skandinaviske udtryk. Med Lulus Drawers store fokus på komfort kan du altid være sikker på at finde nattøj, kåber samt undertøj, der giver dig følelsen af hygge.  

 

Lulu’s Drawer hos MESSAGE
Udvalget af lingeri og nattøj fra Lulu’s Drawer hos MESSAGE er bredt, hvor du både finder det klassiske undertøj, feminine blondedetaljer samt blødt nattøj. Vi er vilde med undertøjet fra Lulu’s Drawer, da brandets fokus på simpelhed og komfort giver os lyst til at iføre os det skønne lingeri og skønne nattøj hver dag. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, hvilket lingeri fra Lulu’s Drawer kan give dig følelsen af. Udvalget af items fra Lulu’s Drawer kan sæsonvariere i forhold til styles og farver, men du kan være sikker på altid at finde blødt lingeri med god pasform samt nattøj, der giver dig lyst til at blive hjemme hele dagen. Gå på opdagelse i Lulu’s Drawers univers hos MESSAGE og forkæl dig selv.