Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

NA-KD – svensk modebrand med kunden i centrum 
Det svenske modebrand NA-KD Fashion har eksisteret siden 2015 og har lige siden været i rivende udvikling, hvilket har medført, at NA-KD er et af verdens førende online modebrands. Gennem deres vilde udvikling er NAKD med til at skabe de store modetrends over hele verden, og tøj fra NA-KD ses ofte på de mest populære influencers, kendte ansigter og berømtheder, som alle er med til at anbefale tøj fra NAKD. Dette betyder, at NA-KD er et modebrand, som du ikke må gå glip af – derfor finder du et lækkert udvalg af NA-KD tøj hos MESSAGE, der både består af trendy NA-KD kjoler, feminine toppe og bluser fra NAKD og moderigtige bukser. NA KD er dedikeret til at bryde den traditionelle tankegang og vise NA KD’s følgere, hvad det vil sige at være et unikt brand, der skiller sig ud fra mængden. NAKD forsøger derfor at være et modebrand, som henvender sig til en bred kundegruppe, hvilket betyder, at mange forskellige kvinder kan finde tøj fra NAKD, som falder i deres personlige smag.  Brandet designer NA-KD tøj med den unge, fashion-forward shopper i tankerne, som ikke følger modetendenserne, men er med til at skabe dem. NA-KD har fingrene på pulsen i designet af NA-KD tøj i forhold til, hvad der er friskt og spændende i modebilledet. Som NA KD selv påpeger, kan du være sikker på at finde tøj hos NA KD, som passer til din personlige stil.
NA KD fashion stræber efter at skabe moderigtigt tøj til overkommelige priser og on-trend, hvilket betyder, at NA-KD tøj udstråler det bedste fra modeverdenen i forhold til trendy items og cool accessories. Vi er hvert fald vilde med NA-KD tøj, da brandets forskellige items er tøj, der let kan styles som et lækkert hverdagslook og piftes op til festlige anledninger. Vi kan derfor med sikkerhed sige, at du aldrig går galt i byen med tøj fra NA-KD. 

 

 

Styles fra NA-KD giver dig mulighed for at udtrykke dig selv gennem fashion
Med tøj fra NA-KD kan du altid være sikker på at være iklædt moderigtigt tøj, da items fra NA KD har fokus på at give dig frihed til at udtrykke dig selv gennem mode. For brandet NAKD Fashion er det  vigtigt altid at skabe de nyeste trends med priser, der passer til din pengepung, hvilket kommer til udtryk gennem trendy NA KD kjoler, feminine toppe og jeans fra NA-KD Fashion. Brandets fokus på accessories handler om at sætte det sidste touch på dit outfit, hvilket smykker og sko fra NA-KD er med til at skabe. Du kan derfor være sikker på altid at være klædt fashionable på i tøj fra NA KD Fashion. Udvalget af tøj fra NA-KD Fashion kan variere hos MESSAGE, og du kan derfor finde lette sommerkjoler fra NA-KD til de varme måneder og lune NA KD strikke til at holde dig varm i vintermånederne. Gå på opdagelse i det brede sortiment af lækkert tøj fra NA-KD Fashion og find dit nye yndlingsoutfit fra NA-KD Fashion hos MESSAGE.