Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Nylon strømpebukser – et must-have i alle garderober
RO laver et bredt udvalg af klassiske nylonstrømpebukser, her i blandt smukke strømpebukser til både gallafester, en bytur med pigerne eller til hverdagen. RO har strømpebukser i forskellige kvaliteter, til forskellige lejligheder. Den elegante model i en tynd kvalitet passer perfekt til den lille sorte kjole og et par smukke stiletter, hvor den lidt tykkere og mere slidstærke kvalitet passer til en travl hverdag.

 

Den klassiske strømpebuks
Du kan få elegante RO strømpebukser i 30 denier for et feminint look, som passer perfekt til aften i byen. Mangler du derimod den perfekte nylon strømpebuks til en travl hverdag, kan du med fordel vælge 60 denier strømpebuksen. 60 denier har en mere tæt vævning i strømpen, hvilket forlænger levetiden, gør den mere slidstærk og er den ultimative strømpebuks til hverdag. Hos MESSAGE går vi aldrig ned på strømpebukser som vi bruger året rundt og det ønsker vi heller ikke vores kunder skal - fyld derfor skuffen med RO strømpebukser, vi sælger nemlig vores 30 denier og 60 denier nylonstrømper til kun 100 kr. for 2 pakker. 

 

Shape wear effekt – en kvindes støtte i livet
ROs strømpebukser i 30 denier og 60 denier findes også med en lækker shape-effekt, nemlig vores Body-leg optimizer versioner, som giver en lækker shape-effekt i den øverste del af strømpebuksen. Med disse body-leg optimizer strømpebukser kan du trykt hoppe i hvilken som helst kjole i byen, dine RO strømpebukser vil nemlig give dig den perfekte støtte. ROs Body-leg optimizer fås både i 30 denier og 60 denier og du kan med fordel fylde dit lager, da vi sælger vores lækre shape-wear strømpebukser til 200kr. for 2 par.