Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Shoe the Bear
Elsker du fede sko? Så er du kommet til det rette sted. Hos MESSAGE er vi vilde med de cool sko fra Shoe the Bear, der kombinerer både komfort og mode. Det er anderledes og cool sko, der vil fuldende dit outfit. Hos MESSAGE består udvalget af Shoe the Bear sko af de klassiske modeller, der kan matches med næsten alt i din garderobe, men også de mere utraditionelle sko og støvler, der pifter dit outfit op.

 

Shoe the Bear - Dansk designtradition
Shoe the Bear er et kreativt skobrand med en stærk arv i dansk designtradition. Brandet blev etableret i 2007 af Jacob Fuglsang og Thomas Frederiksen. Shoe the Bear startede med en vision om at skabe unikke designs, der vil stå skarpt hele livet igennem. Stifterne, Jakob Fuglsang og Thomas Frederiksen, startede med en vision om at skabe unikke designs, der vil stå skarpt hele livet igennem. Komfort, design og kvalitet er de grundlæggende faktorer for en sko, du vil elske.
 
Hos MESSAGE er vi vilde med de feminine og fede sko fra Shoe the Bear, der kombinerer både komfort og mode. Hos MESSAGE består udvalget af Shoe the Bear sko af de klassiske modeller, der kan matches med næsten alt i din garderobe, men også de mere utraditionelle sko og støvler, der pifter dit outfit op.

  
Design, der skiller sig ud fra mængden 
På arbejde, i skole, fritid eller weekend – de moderigtige sko følger dig, og uanset hvilket look du går efter, har Shoe the Bear udvalget.
 
Brandet anser skrædderhåndværk som en primær faktor i godt design. Derfor består Shoe the Bear kollektionerne i højere grad af håndlavede sko.
Shoe the Bear er dedikerede til at designe de bedste sko til de bedste priser og til de rette tidspunkter. 
Brandet designer sko med omtanke for brug og styling. Når skoene designes, har designerne diverse outfits og anledninger i tankerne, så du ubesværet kan matche dine outfits med skoene. I dag sælges Shoe the Bear kollektionerne i mere end 15 lande verden over, og er en succes blandt kvinder og mænd. 
   
Hvilken Shoe the Bear sko skal jeg vælge?
Er du til komfort, der samtidig oser af kvalitet og god stil? Så er klassikeren Emmy fra Shoe the Bear lige dig. Denne klassiker er en populær støvle fra Shoe the Bear, der findes i flere farver og materialer. Emmy er en favorit grundet den skjulte kilehæl, der gør støvlen meget komfortabel at have på, samtidig med at kilehælen giver dig en fantastisk holdning. Fronten og snuden på Emmy støvlen er perforeret ruskind eller læder, hvilket giver den et cool look. Emmy fra Shoe the Bear laves fast i neutrale farver og i sæsonfarver, der skiller sig ud fra mængden.
  
Er du til den mere festlige sko, der er feminin og elegant? Så er Agnete støvletten fra Shoe the Bear, måske din næste favorit. Støvletten har en perfekt hælhøjde – en kitten heel, der hverken er for høj eller for lav, og som gør støvletten elegant, samtidig med at den er praktisk. De flotte detaljer og den gode pasform gør at Agnete er behagelig at have på en hel dag. Snuden på Agnete er spids, dog afrundet, hvilket giver den et eksklusivt look. På grund af den praktiske, dog stadig high fashion, kitten heel, er Agnete fra Shoe the Bear perfekt både til hverdag og til fest. Style den med et par skinny jeans for at opgrader dit hverdagsoutfit, og til fest til en kjole eller nederdel. Agnete fra Shoe the Bear findes i flere farver, der kan matches med næsten alt i din garderobe. 
 

Er du i tvivl om Shoe the Bear er noget for dig? Du kan finde inspiration i hele vores udvalg af sko her.