Hvad skal du have på?

Kender du følelsen af at stå foran dit tøjskab og tænke "Jeg har ikke noget at tage på"? Så er du bestemt ikke alene. Fortvivl ej! Her kan du få inspiration til det perfekte fest-outfit. Global Funks kollektion byder på cool fest-styles med rå denim, cool sølv, smarte jeans og lak look. Tre modebloggere fortæller om deres bedste festtips og guider til, hvordan du styler de festlige items fra Global Funk. 

Hvad er dit perfekte fest-outfit?
Det er overraskende simpelt. Mit perfekte fest-outfit er et par sorte habitbukser med en hvid flæse skjorte og vilde accessories dertil. Jeg elsker at have et simpelt outfit på og så pifte det op med lækre accessories.

   

Hvordan styler du jeans til fest?
Til et par farverige stiletter. Enten kører jeg all denim eller tager en cool top på dertil.

   

Hvad er dit bedste festtip?
Find noget helt simpelt og pift det op med vilde og anderledes accessories. Så ligner du heller ikke alle andre. 

 

STYLE MED

Hvad er dit perfekte fest-outfit?
Mit perfekte fest-outfit er et outfit, hvor jeg føler mig godt tilpas. Dog vil jeg altid hellere være overdressed end underdressed. Et look jeg ofte hopper i er et lækkert jakkesæt gerne i en cool farve og med en lidt gennemsigtig, blonde top inden under for at tilføre lidt fest, og så gerne høje lakstøvler, som jeg kan holde ud at danse i.

    

Hvordan styler du jeans til fest?
Jeg har faktisk ofte jeans på til fest. Sidst parrede jeg et par lyse, cropped jeans med sorte ankel lakstøvler og en langærmet sølv palliet bluse, håret oppe og glitrende øreringe.

    

Hvad er dit bedste festtip?
Tag tøj på, som virker til det du skal. Skal I meget udenfor, så lad være med at dukke op i en top, men tag måske en lækker blazer med. Hvis I skal danse, så tag støvler i stedet for stiletter på, så du kan holde det ud og ikke skal skifte. 

   

STYLE MED

Hvad er dit perfekte fest-outfit?
Mit perfekte fest-outfit ender som regel i et par jeans, en blonde body og et par stiletter.

    

Hvordan styler du jeans til fest?
Jeg kan godt lide at pifte dem op med bælte og så altid tilføje støvler med en hæl eller et par smukke stiletter.

   

Hvad er dit bedste festtip?
Vær forberedt! Begynd dagen inden du skal ud med at finde dit outfit. Det er sjældent, at der kommer noget godt ud af tidspresset tøjkriser. 

STYLE MED