LAG PÅ LAG PÅ LAG

Flere lag, tak!

Lag på lag er blevet en cool trend i modebilledet - igen! Du kan nemt mikse og matche forskellige under- og overdele fra dit garderobeskab for at skabe en masse looks både til fest og hverdag. Er du lidt bange for at bevæge dig ud i det? No worries, vi giver dig en komplet guide til at mestre denne trend.

SHOP THE LOOK

DET VARME LAG

LAG 1: JAKKER

Jakker kan bruges året rundt - og kan være med til at pifte dit outfit op! En læderjakke kan skabe et råt look til dit outfit, hvorimod en (fake fur) pelsjakke eller trenchcoat er med til at give et mere feminint og sofistikeret look til de kølige dage.

DET SØDE LAG

LAG 2: KJOLER

Kjoler er med til at skabe et feminint og sofistikeret look. Kjoler i et let materiale er blevet et hit igen, og vi kan godt forstå hvorfor. Kjolen er nem at style med en top eller lignende under sammen med et par skinny jeans og en fin støvle til.

DET COOL LAG

LAG 3: T-SHIRTS

T-shirten er en alsidig beklædnings del, der kan styles til mange looks. Sammensæt din t-shirt med en kjole over og et par jeans, for at skabe et cool look både til hverdag og fest. Du kan også style t-shirten med et par skinny jeans og en læderjakke over for at skabe et mere råt look.

DET NEDERSTE LAG

LAG 4: BUKSER

Ja, bukser kan vi jo ikke komme udenom - og hvorfor skulle vi dog også det? Følelsen af et par bukser eller jeans, der sidder perfekt, er jo fantastisk. De uendelige styling muligheder er da heller ikke noget, vi siger nej tak til. Brug dine rå jeans til at skabe kontrast til den fine mesh kjole eller dine fine bukser til at afdæmpe den printede kjole.