Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Levi’s
Levi Strauss er manden, der tilbage i 1873 var med til at opfinde cowboybukser. Uden vished om at han denne gang var med til at skabe et globalt brand, der ville blive berømt for selvudfoldelse og klassisk, amerikansk coolness, fylder cowboybukser i dag både butikker, klædeskabe og bybilledet. På samme måde bliver benævnelsen cowboybukser ofte erstattet med det velkendte og godt klingende ord jeans.

Håndværk og testet designs
Under overskriften ’American Originals’ er Levis jeans kendt under buzzwords som uforlignelige, udformning, afprøvet og testet. Hvert enkelt stykke Levi’s tøj legemliggør en form for håndværk og kvalitet, der er den samme siden de klassiske jeans så dagens lys, til i dag, hvor mere raffinerede detaljer findes. Godt håndværk bliver til design med et formål. Lige fra tegninger og stof til syninger og færdigt produkt er Levi’s produkter fremstillet med omhu. 

Farver og modeller
Levi’s sætter pris på den helt rigtige farve. For Levi’ er denim lige dele mode, kunst og funktion. Fra dyb blå til bleget indigo, så er de farver, du vælger et udtryk for, hvem du er. Derfor tilbyder Levis en bred vifte af farver, der passer til alle formål. Jeansene er kendte ved den klassiske, velkendte Levi’s nitte, der er blevet standarden for kvalitetsdesign over hele verden.

Anvendelighed
Jeans er uundværlige. Vi anvender dem både til hverdag og til fest, og er der tale om kvalitetsjeans, holder vores yndlingsjeans år efter år. Hvad end du er til den oversize boyfriend eller mommy model, eller om du er til skinny leg og high waist, er Levis leveringsdygtig. Detaljerne varierer fra model til model, så du kan finde lige præcis dem, der matcher din personlighed. 

Levis forhandles ikke på MESSAGE webshop, men er tilgængelig i udvalgte MESSAGE butikker.