Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Shoe Biz – kant og personlighed
Shoe Biz blev introduceret i 1989 og er i dag et søsterbrand til Gardenia. Hvor Gardenia har styrke i klassisk og eksklusivt design, præsenterer Shoe Biz kernen af alsidige og komfortable sko, der passer til enhver garderobe. Kvalitet, funktionalitet og komfort er de grundlæggende faktorer i Shoe Biz sko.
Shoe Biz formår at forny sit design med konstant fokus på stil og kvalitet. Mikset med de stærke tendenser, får du en eksklusiv sko med kant og personlighed.

Shoe Biz er sko til fashionistaen

Shoe Biz har positioneret sig som et must-have skobrand. Det er et af tidens mest trendsættende navne. Det begyndte som en trævirksomhed i en kælder i København, men er nu et internationalt mærke med rødder i tre generationers designtraditioner.
Det er den modige unge fashionista, der sværger til Shoe Biz kollektionen hver sæson. Klassiske og tidsløse stilarter, der dog med et nordisk twist, pifter din garderobe op – både dag og aften.

Støvler, stiletter og ankelstøvler
Shoe Biz har et bredt udvalg af komfortable, dog trendy sko. Det spænder fra vinterstøvler til lækre plateaustiletter. Spændende og diskrete detaljer pryder hver sko, og gør den til noget specielt. Sæt dit eget præg på modebilledet med en Shoe Biz sko – passer til enhver garderobe og anledning.

MESSAGE fører et spændende sortiment af Shoe Biz. Vi ved, at tiden og trends skifter, så vi sørger for, at udvalget af Shoe Biz sko opdateres hele tiden.