Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

FIVEUNITS Bukser
Har du jagtet det perfekte par bukser i en evighed, uden at finde dem? Så er du på det rette sted. Her er et lækkert udvalg af FIVEUNITS bukser, der passer til mange kropsformer og stilarter.

FIVEUNITS bukser er lækre casual styles, der findes i et væld og designs, farver, pasformer, kvaliteter og materialer. De årlige kollektioner af FIVEUNITS bukser er præget af de sidste nye farver og trends, ligesom modellerne skifter fra slim-fit og skinny legs til suitpants og bukser med brede ben. 

FIVEUNITS bukser er lavet i nøje udvalgte materialer og kvaliteter, der har fokus på at skabe komfort og anvendelighed - uden at gå på kompromis med trenden i modebilledet. De klassiske, sorte bukser er gengangere i de årlige kollektioner, krydret med sæsonbetonede styles i mønstre og grafiske prints. Med en FIVEUNITS buks får hver kvinde mulighed for at have det perfekte par bukser, der både kan bruges til hverdag og til fest.

FIVEUNITS Bukser – alsidige udtryk

Et par FIVEUNITS bukser er ikke som ethvert par bukser. De herreinspirerede bukser har en fantastisk pasform, og har du først prøvet ét par, bliver du forelsket. Bukserne er kendetegnet ved lækre materialer og cool designs, og kan bruges både til hverdag og fest. Match med en festtop og stiletter, og du er klar til at danse natten lang. Parret med en t-shirt og sneakers får du et cool hverdagslook. 

  
Søger du det perfekte par bukser?
Udvalget af FIVEUNITS bukser og jeans er smukke designs, der passer til alle kropsformer og stil. Slim fit jeans, læderbukser i en eksklusiv kvalitet eller herreinspirerede snit – FIVEUNITS dækker det hele. Hopper du i et par FIVEUNITS bukser eller jeans, vil du hurtigt finde ud af, hvorfor disse bukser er noget specielt. Kvalitet og komfort er i højsæde uden at der gås på kompromis med fashionable look.
  
Især er Angelie 238 fra FIVEUNITS populær – og det kan vi godt forstå hos MESSAGE! Denne buks har en fantastisk pasform, der passer alle kropstyper. Angelie 238 er i en lækker kvalitet med stretch i. Den fremhæver dine ben og giver en slankende effekt ved hjælp af syningen ind over låret. Angelie 238 fra FIVEUNITS kan bruges som en løsere buks, der sidder på hoften eller som en højtaljet buks, der sidder stramt. Match denne buks med en t-shirt og sneakers til hverdag eller med en top og blazer til fest.
  
Med udvalget af FIVEUNITS bukser og jeans hos MESSAGE.dk vil du hurtigt finde dine nye yndlingsbukser.